Više nema opravdanja: Karleuša otvoreno o Dušku i planovima za decu

Pevačica je +pričala o planovima sa Duškom za dan koji je poseban u njenom životu i karijeri

  • 21

Pop zvezda Jelena Karleuša za doček 2022.godine nastupiće ispred Skupštine, a njene naslednice Atina i Nika Tošić prisustvovaće spektaklu, dok njen suprug, fudbaler Duško Tošić, kako je rekla, nema razlog da ne dođe, a ni opravdanje.

- Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine - rekla je Jelena.

- Prvo ću nastupiti ispred Skupštine, onda idem u Kasinu, sutradna sam opet u Kasini, negde će već biti - dodala je pevaica.

- Ovo će biti prvi put da Atina i Nika prisustvuju jendom takvom spektaklu ispred Skupštine, velika stvar i za njihovu majku, i za naše živote, jer je to nešto što ostaje u karijeri kao velika stvar i velika čast, ne može svako da peva ispred Skupštine i ne može svako da napravi koncert koji će obići ceo svet - rekla je Jelena.

Pored Karleuše, na platou ispred Skupštine u novogodšnjoj noći nastupiće Marija Šerifović i Sara Jovanaović, a Jelena je najavila spektakl bolji od svetskih zvezda.

- Mogu da obećam, kao što smo uspeli sa vakcinom, da svi svetski mediji objave snimak i sliku, čak smo bili na mnogim naslovnim stranama svetskih dnevnih novina i u udarnim dnevnicima mnogih svetskih i evropskih televizija. Volela bih da pokažemo da Beograd može da napravi spektakl u rangu jedne , zašto da ne, Madone i Britni Spirs i Lejdi Gage, ko jeveć pomenut. Možda čak i bolje - zaključila je Karleuša.

Video: Budim se svako jutro u pola sedam: Karleuša o učenju s ćerkama i zašto je Atina ugasila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA