Sanja Vučić u zagrljaju našeg reprezentativca, ide joj se i u Katar: "Ako me budu zvali..."

Poslednjih dana spekuliše se o odnosu Sanje i fudbalera Nemanje Gudelja

  • 4
Sanja Vučić i Nemanja Gudelj. Foto: MN Press, ATA Images
Hurricane Sanja Vučić, Foto: Nikola Tomić

Članica grupe "Hurricane", pevačica Sanja Vučić objavila je fotografiju sa fudbelerom Nemanjom Gudeljom i podgrejala nagađanja da među njima ima nešto više od prijateljstva.

Sanja je na svom Instagram profilu podelila sliku sa Nemanjom i još jednom drugaricom, na kojoj su delovali veoma prisno, te mu na taj način četitala rođendan.

Vučićeva se oglasila za Telegraf.rs i otkrila u kakvim je osnosima sa Gudeljom, koji se sa reperezentacijom Srbije u fudbalu, pobedom nad Portugalijom, plasirao na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

- Nemanja i je smo prijatelji, bliski smo, nema tu ništa više od prijateljstva - rekla je Sanja za Telegraf JETSET, a zatim dodala da mu je četitala plasman na Svetsko prvenstvo i otkrila kakvo je raspoloženje naših reprezentativaca, ali i očekivanja.

- Naravno da sam mu čestitala plasman na Svetsko prvenstvo. Svi su srećni i uzbuđeni, za sada ne predviđaju ništa, još je rano, kad bude vreme došlo, svi su van sebe - rekla je Sanja.

Kako je istakla, sumnja da će ići u Katar da prati Svetsko prvemstvo, ali ta šansa postoji pod jednim uslovom - da je oni pozovu.

Ako poziv dobije, Sanja poručuje da će vrlo rado otići:

- Nego šta, obavezno!

Video: Uraganke uživaju na Zanzibaru: Ne zna se koja je bolja mačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    16. novembar 2021 | 15:51

    Znaci ipak je uspela da na'vata neku zvezdu...nije joj uspelo dva puta na Evroviziji (prvi put Engleskog pevaca,drugi put Italijanskog) pa se okrenula domacim zvezdama...sta ces

  • Dzonika

    17. novembar 2021 | 22:48

    Vest dana, nema šta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA