≫ 

Kristijan pod svetlima rotacije: Golubović i policija zajedno u ranim jutarnjim časovima

- Uz muzikicu ide i lajt šou, i to od murije - stoji na Golubovićevoj objavi

  • 3
Kristijan Golubović Zadruga 4, Finale Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učesnik i robijaš Kristijan Golubović nije mogao da odoli, a da ne snimi policijsku patrolu koja je prolazila pored njega.

Naime, njegova najnovija objava na društvenoj mreži Instagram privukla je veliku pažnju javnosti. Naime, Golubović nije odoleo a da ne snimi video dok je pored njega bila policijska patrola sa upaljenom rotacijom.

On se u ranim jutarnjim časovima oglasio na svom Instagram nalogu snimajući svetla rotacije, pa je napisao i šaljiv komentar.

- Uz muzikicu ide i lajt šou, i to od murije - stoji na Golubovićevoj objavi, a na sledoćoj se već ljubi sa Kristinom.

Video: Njima je Zadruga uništila brakove: Od Kije i Slobe do Dalile i Dejana

Podsetimo, Kristijana Golubovića je nedavno bivša supruga, Ivana, prijavila je za nasilje u porodici, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od 48 sati.

- Prijavila me je, kako su mi rekli u policiji, jer se navodno boji da ja ne učinim njoj i detetu ubuduće. Ona misli da se time osigurala da ja neću tražiti svoj zarađeni novac, koji je ona skinula sa mog računa i stavila na njen - rekao je tada Kristijan za TelegrafJetset.

- Ne tražim joj ja pare, nego moj advokat i sada će da podnese tužbu i sve ćemo deliti na pola, a dobila je skoro sve sa nekretnimama. Ona je htela da je ne uznemiravam i da joj tražim novac koji je moj. Ona mi je rekla: "Ne želim ništa da ti dam zato što si me prevario sa ku*vom i ima da ti uzmem sve" - rekao je ranije Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA