≫ 

Laća pozvao samo "odabrane" na Marininu komemoraciju? Futa: Čuće se na vreme

Marinina bliska prijateljica kaže da Laća neće svima dozvoliti da prisustvuju

  • 2
Milan Laća Radulović, Marina Tucaković, Aleksandar Futa Radulović Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

On je, navodno, već angažovao ekipu da se sve organizuje i pripremi na nivou, a pobrinuo se navodno i da pojedinima unapred onemogući da se pojave, piše Star.

- Iskreno, ne znam šta radi Laća osim što je bio u Skupštini grada da traži dozvolu za komemoraciju. Već je podelio zadatke ljudima koji mu pomažu i uveliko se sve to priprema. Ja radim nešto potpuno drugo. Čak i znam ni kome šalje pozivnice, a kome ne za taj dan. Ima još vremena do tada, čuće se sve na vreme. On će sva obaveštenja staviti na društvene mreže - rekao je Futa.

Marinina bliska prijateljica kaže da Laća neće svima dozvoliti da prisustvuju.

- Kada smo pričali o salama za komemoraciju, Laća je želeo da to bude negde gde ne može svako da uđe. Ne želi padobrance, to neće tolerisati po cenu skandala. Objasnio mi je da će svi koji treba da se pojave biti obavešteni i pozvani, ali mi je naglasio da postoji i crna lista. Nema ljutnje, ali svakako će se mnogi estradnjaci iznenaditi - rekla je za Star Laćina prijateljica.

Podserimo, Milan Radulović Laća, sin preminule hitmejkerke Marine Tucaković, napisao je saopštenje za medije povodom komemoracije njegovoj nedavno preminuloj majci.

- 24. novembra održaće se memorijalni skup u znak sećanja na Marinu Tucaković, našeg najvećeg tekstopisca i moju nedavno preminulu majku. Skup će biti održan u prostorijama Skupštine Grada Beograda, u Starom Dvoru, kako bi se u društvu prijatelja i poštovalaca njenog lika i dela svečano oprostili od nje i kako bi predstavili planove za očuvanje njenog kulturnog značaja, kroz koje će neke nove generacije otkriti njene pesme i dati i njoj i njima jedan novi život.

Video: Karleuša u povorci tik do Laće, s njom i Mandić, Joksimović, Jelena i Žika: Sahrana Marine Tucaković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA