≫ 

Nikolina Pišek bi volela da ponovi "dobru zabavu", a evo o čemu je reč

Voditeljka nije bila raspoložena da govori u svojoj intimi

  • 0
Nikolina Pisek Foto: Instagram/nikolina_pisek

Nakon što su voditeljka Nikolina Pišek i njena porodica bili izbačeni iz vile tokom letovanja, koji je, kako je ranije rekla, uredno platila, ona i njena ćerka Una Sofija umalo su se ugušile gasom u jednoj zagrebačkoj kući.

Ubrzo smo mogli da pročitamo da joj je otac preminuo, da je pred odlaskom i da se priča da se razvodi od supruga Vidoja.

- Odličnog sam zdravlja. Treniram, u punoj sam formi. Vratila sam se u stanje u kojem sam bila ranije - rekla je lepa Zagrepčanka u televizijskoj emisiji u kojoj je gostovala.

Ona je dodala da nije spremna da govori o gubitku koji je preživela pre dva meseca i da ovoj priči nije mesto u javnosti.

Međutim, nije bila raspoložena da govori u svojoj intimi i tačnosti informacija da će ostaviti srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića.

- Upravo sam rekla za godišnjicu braka da je vreme da ponovimo zabavu. Svi smo previše uzdržani, nedostaje mi neka zabava. Naše venčanje je bilo prilično dobra zabava, i za mene i za goste, pa sam rekla da ću se razvesti, pa da se desi još jedna zabava. Dobro bi došla još jedna haljina - uz osmeh je rekla Nikolina, piše Azra.ba.

Video: Trudim se da budem mudra: Evo kako Nikolina Pišek vaspitava ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA