≫ 

Operisan Zoran Kalezić: Kratkom porukom se oglasio iz bolnice

Kalezić se bori sa kancerom pluća

  • 3
Zoran Kalezić Foto: ATA Images

Popularni pevač narodne muzike Zoran Kalezić, koji boluje od kancera pluća, operisan je u Podgorici, i trenutno se oporavlja od hirurškog zahvata.

Eminentni umetnik je, pre nekoliko dana, najavio odlazak u bolnicu u ponedeljak, 15. novembar, te operaciju dan kasnije, pa je, po svemu sudeći, tako i bilo.

- Operisan sam i živ sam. Ne mogu sada da pričam, čućemo se za nekoliko dana - rekao je kratko za "Novosti" Kalezić.

Naime, Zoran je nedavno otkrio da ima tešku bolest, a zatim i da će se operisati u Crnoj Gori, jer ima poverenja u naše lekare.

- Trenutno je takva situacija da mi nije lako da pričam o tome kroz šta prolazim. Drago mi je da ima dobrih ljudi i da pitaju za moje zdavlje, ali eto videćemo u utorak šta će biti. Odlučio sam da se operišem ovde jer ja sam narodni umetnik i smatram da naši lekari najbolje rade.

- Sa tim ljudima sam ja odrastao, odlično ih poznajem i siguran sam da će me operisati sa dušom i emocijom. Nije da ne verujem stručnjacima u svetu, ali ja izuzetno poštujem naše stručnjake. Čućemo se sledeće nedelje, i želim vam sve najbolje - optimistično je ranije rekao Kalezić.

Video: Sloba o neprijatnosti na nastupu: Druže, evo ti 10.000, samo mi se skloni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    18. novembar 2021 | 16:08

    Ваљда има поверења у њихове ( Црногорске) лекаре а не наше?!

  • Драган

    18. novembar 2021 | 17:42

    Одлично само остани ту боља клима бољи лакари молим те невтаћај се овде ништа неваља шта си досада овде тражио поведи их још доста и уживајте

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA