Ovo je Vojažova nova devojka! Fanovi "lude", komentarišu da je bolja od Breskvice

Da ima novu devojku saznalo se kada je Vojaž uputio izvinjenje onima koji ga prate, zato što je na nastupu u Atlanti podigao tri prsta

  • 29
Mihajlo Veruović Vojaž Foto: Nikola Tomić

Popularni mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž (20), priznao je da ima novu devojku, prvi put nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom (21).

Kako saznajemo, reč je o Čagli Ben (23), influenserki koju na Instagramu u ovom trenutku prati nešto više od 106.000 ljudi.

Fanovi su, preko fotografije sa Mihajlom koju je ova brineta objavila na Instagramu, saznali da mu je upravo ona nova emotivna partnerka.

Nije dugo trebalo da počnu da je porede sa Breskvicom i mahom svi su oduševljeni izborom mladog muzičara.

"Kakva lepotica", "Ozbiljno lepa, lepša od Breskvice", "Lepša, daleko lepša!", "Bravo, dečko! Anđeo", samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, da ima novu devojku saznalo se kada je Vojaž uputio izvinjenje zato što je na nastupu u Atlanti podigao tri prsta.

- Želim da se izvinim svima koji su se osetili uvređeno ili neprijatno. Za mene tri prsta nisu fašistički ili nacionalistički simbol, samo se tako pozdravljamo. Izvinjavam se jer nisam imalo lošu nameru - rekao je, a kao dokaz da nije nacionalista istakao je ko mu je nova devojka.

- Poznat sam po tome što volim sve i što širim ljubav. Tu sam za sve i nisam nacionalista. Moj menadžment je iz Bosne i Hercegovine. Devojka s kojom se trenutno viđam je muslimanka. Nemam mržnju u svom srcu. Želim da se izvinim svima jer imam tu potrebu - dodao je.

Ovim povodom kontaktirali smo Veruovića, ali do momenta objavljivanja teksta nije odgovorio na poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    21. novembar 2021 | 11:22

    Tako mlada a vec izoperisana! Vidi se iz aviona. E deco,deco. Zar vise nema prirodne lepote..

  • Lucky

    21. novembar 2021 | 10:20

    Ma kakve devojke ,to je samo maska.On ima decka100%.

  • Mm

    21. novembar 2021 | 09:34

    ....Znojaž....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA