≫ 

Gosti Sanje Marinković sva pitanja znaju unapred, lice im "peglaju" 15 minuta i to nije sve

- Trudim se da svima izađem u susret. Uglavnom pitaju ko su ostali gosti, ja svima predstavim svakog gosta i pitam ih sa kim žele ili ne žele da gostuju - istakla je voditeljka

  • 9
Sanja Marinković

Printskrin: Youtube/Zenska Tv

Sanja Marinković (47) priznala je šta se u njenoj emisiji dešava iza kamera, a s obzirom na ono što je iznela u javnost, ne čudi što malo ko odbija da gostuje kod nje.

Naime, kako je istakla, svi gosti pre dolaska u emisiju dobijaju pitanja, a kamere im "peglaju" lice kako bi izgledali besprekorno.

Baš zato, Sanja na pitanje koja je najneprijatnija scena koju je doživela na snimanju odgovara:

- Nemam ih, jer je kod mene sve poznato. Svi dobijaju pitanja unapred, svi znaju ko će s kim da sedi, čak ih mi savetujemo šta će da obuku da bi izgledali što lepše, što je i meni cilj.

- Kod mene u emisiji se radi i peglanje lica i kamere 15 minuta pre snimanja za svakog gosta. Moji kamermani čak vode računa da se mojim gošćama ne vidi ono što ne bi trebalo, višak celulita i tako to. Mi sve to ispeglamo. Da svako bude srećan! - objasnila je Sanja.

Na pitanje da li je teško da u emisiju dovede jednu ministarku i rijaliti zvezdu, objasnila je:

- Mnogo volim da zovem u emisiju uspešne žene, a pogotovo one koje su na nekim visokim pozicijama. One baš mogu biti velika inspiracija svima. Svako od njih ima svoje želje i zahteve.

- Trudim se da svima izađem u susret. Uglavnom pitaju ko su ostali gosti, ja svima predstavim svakog gosta i pitam ih sa kim žele ili ne žele da gostuju. Mi to sve uklopimo, ja te ljude manje-više odlično poznajem - zaključila je Marinkovićeva za Kurir i istakla da trenutno nema dečka, ali da u ljubav veruje i da nema nameru da ostane sama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA