Dalilina majka kune i preti zbog ćerkinog razvoda: "Neka crknu i plaču za najmilijima!"

Emina očgledno krivi rijaliti učesnike za to što je njena ćerka prevarila muža

  • 13
Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Emina Mujić Printskrin: TV Pink, Foto: Facebook/Emina Mujic

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, besno i sramno je odreagovala nakon ćerkinog razvoda u rijalitiju od Dejana Dragojevića.

Naime, ona je iznela niz uvreda i jezivih pretnji na račun takmičara u rijalitiju.

Ona oičgledno krivi rijaliti učesnike za to što je njena ćerka prevarila muža, pa se usudila da kune sve one koji poslednjih dana pružaju podršku njenom bivšem zetu.

- Govnari eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! - napisala je Emina na Fejsbuku i dodala:

- Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana.

Podsetimo, Emina je burno reagovala i u momentu kada je saznala za razvod Dalile i Dejana.

- Videla sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedovic učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom -rekla je ona pretgodnog dana, nakon što su se Dalila i Dejan razveli.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fdsaaab

    19. novembar 2021 | 13:00

    Sad je jasno na koga je Dalila toliko zla.

  • Vodolijax

    19. novembar 2021 | 11:37

    Fina neka porodica....

  • Marija

    19. novembar 2021 | 12:39

    Krenula mama u akciju kao i u parovima. Vredjala sve i napadala da bi ova pobedila . Cak se potukla i sa obezbedjenjem a onda ćerka je zatvori u ludaru. Oca ni na mapi a sada se i on oglašava. Porodica spremna i dogovoreno. Cerka joj uletela drugom u krevet pa krivi ukućani. Bolestina cela ta familija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA