≫ 

Lepa Lukić: Lekari kod kojih je Merima išla joj ništa nisu našli, ovako je saznala da ima rak

- Otišlo je zlato od žene i pevačice - rekla je Lepa

  • 12

Na komemoraciji Merimi Njegomir, održanoj danas u Beogradu, prisustvovala je njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Lepa Lukić.

Vidno potresena i uplakana, uspela je da okupljenim medijima kaže koju reč o preminuloj muzičkoj legendi.

- Ja sam bila veliki prijatelj sa njom, pored toga što smo obe pevačice. Otišlo je zlato od žene i pevačice - započela je Lepa.

- Bila sam u njenoj kući u julu, ustupila mi je kuću da se odmorim tamo. Šok sam doživela kada se ovo sve dogodilo. Neka je čuvaju anđeli... - rekla je kroz suze Lepa i ispričala kako je reagovala kada je saznala da je Merima bolesna.

- Kada se to desilo, čula sam... Ivan iz Legendi mi je javio to i onda dao mi je telefon od Marka, sina. Ja sam zvala i pitala da li je to istina, on je rekao "istina"...

- Tako da sam nju zvala i ona mi je rekla: "Tačno je". "Šta si osećala, kako si saznala", sam je pitala. Kaže: "Osećala sam da me nešto boli ispod pankreasa" i kaže da je išla kod više lekara i da ništa nisu našli, a ona ne zna šta je boli... Onda mi kaže: "Sestra mi je rekla da idem na skener. Otišla sam na skener i lekar mi je saopštio da imam rak" - prepričala je Lepa u suzama.

- Nisam mogla da izdržim da ne zaplačem. Onda me je Marko zvao i rekao: "Gospođo Lepa, nemojte da plačete pred njom. Mi ne plačemo, nije vama teže nego meni". Ja mu kažem: "Ja nisam mogla da se suzdržim". "Ako ne možete sledeći put da se suzdržite, nemojte zvati". I onda nisam zvala i onda sam čula... - rekla je Lepa.

Video: Ceca Bojković: Bila sam srerćna što sam poznavala Merimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    23. novembar 2021 | 15:23

    Ali,odgovor sina ...

  • Dragan Kovac

    23. novembar 2021 | 14:37

    Veliki pozdrav za kraljicu Narodne Muzike boj joj dao svaku sreću

  • Sibin

    23. novembar 2021 | 17:03

    Baba smaras, krckaj tu penziju koju ti je dala drzava, nemam pojma na osnovu cega!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA