≫ 

Potresni snimak sa Novog groblja: Meriminoj ćerki se slošilo tokom opela

Potresna scena rasplakala je prisutne, a zabrinuti suprug sve vreme je drži, kako ne bi pala

  • 1

Ćerki Merime Njegomir slošilo se tokom opela na Novom groblju u Beogradu, gde će, u Aleji zaslužnih građana, biti večna kuća njene voljene majke.

Neutešna porodica stoji kraj kovčega, a dok je opelo u toku, ćerka Ljubica jedva stoji na nogama.

Potresna scena rastužila je prisutne, a zabrinuti suprug sve vreme ju je pridržavao, kako ne bi pala. U jednom trenutku dali su joj i vodu, koju je popila.

Na desetine ljudi okupilo se na Novom groblju već u 12:30 časova, kada je porodica Merime Njegomir počela da prima saučešća.

"Što je lepo kad se neko voli, a duša boli. Zauvek tvoja deca i unuci", pisalo je na vencu koji je donela Merimina porodica.

U 13 časova u kapelu je došla i udovica pokojnog Marinka Rokvića, Slavica, sa snajom Bojanom. Za njima, došli su i Vesna Zmijanac, Ana Bekuta, Ivica Dačić, Goca Lazarević, Olivera Kovačević, Milena Plavšić, Stojanka Mitrović Ćana, Nada Topčagić...

Na večni počinak Merimu su ispratili i Nele Karajlić, Dragan Džajić sa suprugom, Aleksandra Jeftanović, Mirko Kodić, Srđan Đoković i mnogi drugi.

Video: Na kraju joj zadrhtao glas: Ana Bekuta se oprostila od prijateljice i koleginice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA