≫ 

Sara Jo priznala da ide kod psihoterapeuta, pa imala ohrabrujuću poruku za svoje pratioce

- Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način - istakla je pevačica

  • 3
Sara Jovanović Foto: Instagram/sarajoofficial

Popularna pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, koja je nedavno pričala da se borila sa anksioznošću, progovorila je o psihoterapiji na koju ide već godinu dana, a priznala je i da su joj prijatelji bili najveća podrška.

Naime, iako mnoge javne ličnosti ne žele da govore o tome da li posećuju psihijatra, Sara je jedna od onih koja nema problem da priča o tome.

- Danas sam, na putu do svoje Irene, shvatila da će ovog meseca biti tačno godinu dana koliko idem na psihoterapiju. Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje pshičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svesno i nesvesno) doživela to kao znak slabosti - istakla je ona naInstagramu.

Jovanovićeva je ovom prilikom poručila svojim pratiocima daje uvek pravi trenutakda preduzmu korak koji su odlagali.

- A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu. Znam koliko je meni značila podrška i dodatni vetar u leđa, samim tim sam želela da okačim ovaj story kao podsetnik da je uvek pravi trenutak da preduzmete takav korak. Ako ste odlagali i ostavljali po strani, evo, baš se danas raspitajte i zakažite prvi termin. Pokušajte. Uverićete se brzo da je to nešto nabolje što ste uradili za vas!

Inače, Sara Jovanović (28) uživa sa novim dečkom i više ni na društvenim mrežama ne krije da su u emotivnoj vezi. Ns snimcima koje je podelila na Instagramu, vidi se kako se "topi" pored momka, dok je on ljubi u glavu.

Reč je o dečku koji se zove Žiga Sotlar, a koji je uspešni plesač iz Slovenije, dobro poznat brojnim zvezdama sa srpske javne scene.

Njihove zajedničke fotke pogledajte ugaleriji ispod:

Video: Nema više dileme: Sara Jo pokazala novog dečka, zajedno otputovali na romantični vikend

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. novembar 2021 | 20:25

    Nerealna ocekivanja u zivotu i nerealno sagledavanje sopstvenih sposobnosti dovodi coveka u taj stadium psihickog stanja,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA