≫ 

Dejan nije štedeo Dalilu u emisiji: "Maja sija kao Las Vegas, a ti ugašena kao Bujanovac"

Haos u emisiji uživo! Dalila i Dejan sasuli jedno drugome sve u lice, svađi nema kraja

  • 8
Dejan Dalila Zadruga Printskrin: TV Pink

Zadrugari i doskorašnji supružnici Dalila Dragojević i Dejan Dragojević gosti su ovonedeljne emisije "Amidži šou", a atmosfera u studiju je došla do usijanja.

Naime, nakon što je voditelj Ognjen Amidžić dao uvodnu reč, više nije imalo potrebe da govori, jer su se Dalila i Dejan raspričali i rekli jedno drugome šta su imali.

Ognjen je, najpre, upitao oboje da li je bilo krize u njihovom brakupre ulaska u aktuelnu sezonu "Zadruge".

- Nismo imali krizu u braku pred ulazak. Živeli smo normalan život. Desilo mi se da sam se zaljubila. Mislim da bi mnogo gore bilo da sam ležala pored Dejana, a mislila na drugog - rekla je ona.

Na pitanje kako se tako brzo zaljubila, ona je istakla da je to sa Filipom vanserijska ljubav.

- Ja njega nisam od početka primečivala, nego tek kada mi je uputio komplimente. On je pitao Dejana da li ima pravo da se bori za moju ljubav i izborio se.Ovo je vanserijska ljubav - rekla je Dalila za Cara.

- Sve ovo što kaže je totalna glupost. Bio je i taj dan kada je jednog jutra ležala pored mene, a plakala zbog njega kada je Filip bio nominovan. Kada vratim sada film, hvatala ju je depresija u braku, a to je zato što joj je falilo da bude ono što je sada, da izlazi, da popije... Da postane prvo preljubnica, pa sada neka treća osoba u odnosu- odgovorio je Dejan za sve.

- Nisam bila željna ničega. Želela sam da uđemo u "Zadrugu" i da nam bude još bolje - nadovezala se Dalila.

- Nemoguće je bilo da se ja zaljubim. Znam tačno koje su me devojke gledale. Filip je gledao kod koje devojke može da prođe, video je da je Dalila laka roba. I kada je to video, vratio se Maji, ja sam i rekao, prvi s*** i gotovo, ona mu više nije interesantna - rekao je Dejan.

- Od Majinog ulaska sam primetila osmehe neke, ali me je Filip razuverio. Oni su nastavili da se smeškaju, završili su u izolaciji i više se nisu pojavljivali u kući. Jako se loše osećam, preplakala sam ceo dan - rekla je ona.

Na pitanje kako je mogla da zna da će Car ostati uz nju, pa je rešila da završi brak, Dalila je rekla da je videla kako se borio za nju.

- Ja da nisam smatrala da je on čvrst i da je neko ko može da "gura" sa mnom kroz život. To od trenutka kada je on ustao za stolom i rekao da će se izboriti za mene. Gledao me je po 24 sata. A onda je totalno poklekao nakon Majinog ulaska - priznala je Dalila i dodala:

- Ja se brzo vežem za ljude, njega sam jako zavolela. Od sinoć sam jako loše. Sada sam neko ko jako pada. Sada se uzdižem. U subotu treba da bude Filipu i meni mesec dana kako sam u vezi.

Ubrzo je voditeljka dala poklonza Filipa, a Dejan je imao komentar: 

- Samo neka ima i neko piće za poklon da ne propuste terapiju.

On je ipak ubeđen da će se njegova bivša supruga pomiriti sa svojim dečkom.

- Dalila će se pomititi sa Filipom. Car je samo pokazao da može da bude sa Majom. A Dalila će se pomiriti sa njim. Sve što se njoj sad dešava, dešavalo se meni. Ono što je ona radila je bilo dno-dna.

Nakon ovoga, oni su dobili poklone, te je jedna stvar bila za izbeljivanje zuba, a Dejan je rekao svojoj bivšoj ženi da joj to treba jer su Majini zubi lepši:

- Maja sija kao Las Vegas, a ti ugašena kao Bujanovac.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA