≫ 

Estradni makro Mihailo: Sportisti su me često pitali za Anu Korać i Maju Marinković

- Bilo je devojaka za koje nikada ne biste rekli da se bave tim. Bilo je devojaka iz svih profesija. Od običnih pa sve do javnih profesija - istakao je Maksimović

  • 1
Maja Marinković, Mihailo Maksimović, Ana Korać

Printskrin: TV Happy, TV Pink, RedTv

Mihailo Maksimović, makro koji je široj javnosti postao poznat kada je uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, nakon čega je osuđen i odrobijao kaznu, počeo je javno da govori o poslu kojim se bavio i devojkama koje su radile za njega.

- Radio sam s anonimnim devojkama koje su zarađivale abnormalne pare, kao i s poznatim devojkama koje su zarađivale pet puta manje od njih. Poznata devojka ne može da ode na svaki termin, ima problem s diskrecijom i tako sebi suzi mogućnosti od 100 odsto na nekih 15 odsto i radi s velikim strahom i grčom. Da li će da iscuri informacija, da li će neko da je slika, snimi - ispričao je Mihailo i naglasio da on nije bio za to da mu devojke odlaze u rijaliti-programe, piše Srpski Telegraf.

U rijalitiju se pominjalo da se prostitucijom bave Tijana Ajfon, Sanja Stanković, Mimi Oro... Šta znate o njima?

- Znam sve te devojke, kao i mnoge druge javne devojke, starlete. Sticajem okolnosti, dok sam bio u pritvoru, gledao sam rijaliti jer sam bio prinuđen i sve njih sam pratio. Gajim lepe emocije prema ženama i te devojke koje ste mi naveli su mi veoma simpatične, one se nose s karijerom na svoj način. Vidim da su mnoge od njih prozivane, ne poznajem ih lično, neke od njih sam sretao i imam lepo mišljenje o njima. Saosećam se s njima što se nose s tim prozivkama.

Da li je tačno da su vam fudbaleri tražili Anu Korać i Maju Marinković?

- Da, sportisti su me često pitali za njih.

Insinuacije su da je među devojkama, pored starleta, bilo glumica, pevačica, javnih ličnosti koje na prvi pogled deluju fino...

- Tačno je, bilo je devojaka za koje nikada ne biste rekli da se bave tim. Bilo je devojaka iz svih profesija. Od običnih pa sve do javnih profesija.

Kakav tretman je bio za pripadnice estrade?

- Neke devojke sam definisao kao spoljne saradnice. Imali smo naš redovan tim, devojke koje su uvek bile u firmi. Sarađivao sam i s tim drugim devojkama i u tom krugu je bilo mnogo javnih ličnosti. To su devojke koje ponekad odu na neki termin jer javne ličnosti ne mogu da dozvole sebi da se viđaju sa svima. One se viđaju s određenim ljudima, to je veoma mali broj ljudi koji im odgovara.

Podsetimo, Mihailo je pre nekoliko dana ispričao i da je svaka žena koja je radila za njega navodno morala da ispunjava 3 uslova.

Pored toga, ispričao je i da je jedna žena u smeni od 8 sati, "odradila posao" sa čak 9 klijenata.

- Pravilo broj jedan da neka devojka uđe u moju firmu bilo je da bude dobar čovek. Druga stavka je da bude ozbiljna i da zna šta hoće. U mojoj firmi je postojao sistem kao i u svakoj drugoj firmi. Radile su po osam sati i za to vreme su pružale onoliko usluga koliko su one želele. Rekord je postavila devojka koja je imala devet muškaraca za osam sati radnog vremena, ali je to bilo samoinicijativno.

- Ona je tada zaradila oko 10.000 evra. Treća stavka da zaposlim nekoga kod sebe bilo je da želi da radi na sebi. Devojka koja se bavi ovim poslom mora da izgleda lepo u svakom smislu i da parira klijentu - rekao je Mihailo.

Video: Jel biste kod nje primili bocu? Bordel u Beču uz vakcinaciju nudi i druge usluge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA