≫ 

Marija Šerifović otputovala u Ameriku, a jedna zgodna plavuša joj pravi društvo

Šerifovićeva je u novom videu snimala put do Amerike, a na aerodromu ju je dočekala bivša voditeljka

  • 6
Zvezde granda

Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović voli da putuje u Ameriku gde ima i svoj stan, a sada je objavila video i pokazala sa kim se tamo druži.

Naime, Marija se neretko oglašava i sa svojim pratiocima deli svoje trenutke i na ovoj relaciji, a sada je iznenaila sve kada se u njenom vlogu objavila nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, ponatija kao Sani Armani.

Šerifovićeva je u novom videu snimala put do Amerike, a na aerodromu ju je dočekala upravo Sandra sa kojom je dobra prijateljica i koja će joj praviti društvo tokom boravka u Los Anđelesu.

Podsetimo, Sani Armani je svojevremeno bila jedno od najpoznatijih voditeljki televizije Pink, a ona se potom potpuno povukla iz javnog sveta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život, o kojem je nedavno otvoreno govorila za domaće medije.

- Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA