≫ 

Bolne reči supruge preminule Zvezde Granda kidaju srce: Pola mene je otišlo s tobom...

- Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili - napisala je Jasmina

  • 2
Jasmin, Jasmina Hasić

Printskrin: Facebook/jasmina.slanjankic

Jasmin Hasić, kojeg je publika upoznala tokom takmičenja "Zvezde Granda", preminuo je u 37. godini posle duge i teške bolesti.

Pevaču je nedavno dijagnostikovan tumor na bubrezima zbog čega je operisan u Turskoj. Međutim, stanje mu se pogoršalo i nažalost nije uspeo da pobedi opaku bolest. Jasmin je iza sebe ostavio ćerke Lejlu i Unu i suprugu Jasminu, koja se od njega potresnom objavom oprostila i na društvenim mrežama.

- Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 godina i 9 meseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim da žalim, ne mogu da kažem da sam nešto želela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za što nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila u pravu, rekao bi: "Ne dirajte mi Jacu" - počela je objavu Jasmina.

- Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imati oca svog. Ali dan proći neće, kao, što sam ti obećala, da im ne pričam o tebi i čuvam uspomene na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale.Znaj da ne postojiš samo fizički. Voleću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Odmaraj se... U meni i dalje živiš! - napisala je u objavi Hasićeva udovica.

Podsetimo, Jasmin Hasić rođen je u Srebreniku 11. februara 1985. godine, a publiku je osvojio raskošnim muzičkim talentom. Naime, on se u "Zvezdama Granda" takmičio se u sezoni 2013/2014, a kako je tada izjavio, nikad nije imao veću tremu nego tada. Kako je govorio, ni predispitna trema ne može da se meri s ovom takmičarskom.

- Najteže mi je bilo u četvrtom krugu kada su zavese sklonjene. Najviše sam strepeo od mišljenja Dragana Stojkovića Bosanca - izjavio je Jasmin nakon završetka takmičenja.

Jasmin je studirao bosanski jezik na Filozofskom fakultetu, a hobi mu je bio pecanje. Njegovi muzički uzori su bili Safet Isović, Šaban Šaulić, Šerif Konjević…

Nakon završetka takmičenja, Hasić je snimio i pesmu pod nazivom "Umrla je ljubav". Pesma koju je Jasmin objavio 2017. godine, inspirisana je tragedijom koja se zaista dogodila.

- Pesma koja je nastala u jednom dahu, inspirisana istinitim događajem i tragičnom sudbinom dvoje ljudi. Sudbinom koja je ostavila dubok trag na mene lično. Pisana za moju dušu i za sve duše koje se pronalaze u ovoj pesmi. Sa punim pravom nosi naziv mog prvog spota. Nadam se da će dotaći vaša srca kao što je moje - poručio je Jasmin kada je objavio ovu tužnu baladu, koja sadrži potresne stihove.

Video: In memoriam Merima Njegomir: Stavi ruzmarin ispod jastuka nek nam večno miriše, zovi anđele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    27. novembar 2021 | 18:11

    Ne pratim to,nisam čula za ovog mladog čoveka ali ganula me ljubav i tuga njegove supruge,njegova prekinuta mladost i dečica koja neće imati očinsku ljubav.Koliko god da im pažnje i pruži neko drugi,to ipak nije ljubav

  • 🐌

    27. novembar 2021 | 17:44

    Suprug za postovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA