Pejović se bolnom porukom oprostio od Mrkonjića: Ćale, duša ti je besmrtna...

- Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima - poručio je Pejović

  • 1
Aco Pejović, Milutin Mrkonjić Foto: Nikola Tomić

Srpski političar i narodni poslanik, Milutin Mrkonjić, preminuo je u Beogradu u 79. godini, juče, 27. novembra.

Popularni pevač Aco Pejović slomljen je i neutešan zbog Mrkonjićeve smrti. Pejović se rečima koje paraju srce oprostio od "ćaleta", kako ga je zvao.

- Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspešnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano - napisao je Pejović.

- Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima. Naš "Ćale", šmeker, legenda... Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tice "Ćale", tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj - poručio je Aco.

Podsetimo, Mrkonjić će najverovatnije biti sahranjen u sredu, 1. decembra, u Aleji zaslužnih građana, a pre sahrane biće održana i komemoracija u zgradi Skupštine.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

- Ja ću danas poslati pismo Gradu Beogradu sa predlogom da se on sahrani u Aleji zaslužnih građana, zaista mislim da je on to zaslužio. Organizovaćemo državnu komemoraciju u zgradi Skupštine Srbije, istoga dana, najverovatnije u sredu, biće i sahrana - rekao je ranije danas Ivica Dačić.

Video: Milutin Mrkonjić: Građevinac, komunista i boem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    28. novembar 2021 | 17:44

    E bre ovaj čovek se buta svuda. Svakoj šerpi poklopac. Naj žešći kad počne da priča o Tomi kao da je sa njim drugovao, a nije ni šerpe vuko po putu kad je Toma pevao,žešći foler ma foler za medalju.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA