≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jana slomljena zbog porodične tragedije: Nije mi umro sestrić, nego moje dete! Vraćali su me u život

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru - rekla je pevačica

  • 1
Jana Todorović

Printskrin: Toxic TV

Pevačica Jana Todorović nedavno je doživela porodičnu tragediju, kada je iznenada preminuo njen sestrić Bane, što je teška srca tada objavila na društvenim mrežama.

Jana je ispričala šta se dogodilo, kao i kako se ona i njena porodica nose s ovim velikim gubitkom i kako je podnela kada je saznala tužnu vest. Pevačica je istakla da sestriću nije bila tetka, nego druga majka, a potom objasnila i kako je došlo do tragedije.

- Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio. Bane je odrastao na Kosovu s nama. Moja ćerka je doživela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim - rekla je Jana.

- Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnela tu vest - ispričala  je pevačica jedva se suzdržavajući da ne zaplače.

- On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod lekara, dobi je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan - ispričala je Jana za "24sedam", drhtavim glasom.

Istakla je da je sada najvažnije da se drži zbog svoje ćerke, ali i sestre i unuke kojima je najpotrebnija. Janina ćerka i Bane bili su nerazdvojni, budući da su zajedno odrasli.

- Tako veliki šok je prvi put u životu doživela, pa smo sada uz nju sve vreme. Moramo da nastavimo dalje - izjavila je Jana, koja kaže da ju je puno prijatelja s estrade zvalo i nudilo joj pomoć, te da je svima zahvalna, ali i da zbog velikog bola nije imala snage svima pojedinačno da odgovori.

Preminuo sestrić Jane Todorović

Janina objava, Printskrin: Instagram/janavip2011

Video: Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat vremena tukao ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA