Buba i Džala izgubili mnogo novca od kad im je zabranjen ulazak u Srbiju? Evo o kojoj sumi se radi

Buba i Džala su u Srbiji imali mesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare, navodi izvor

  • 20
Buba Koreli, Jala Brat

Jala Brat i Buba Koreli Foto: ATA Imgages

Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri meseca navodno ostali bez 400.000 evra.

Reperi sada nastupe zakazuju većinom po Austriji i Bosni, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedeljno, više ne zgrću onoliko novca koliko su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama, piše  "Republika".

Kako se dalje navodi, incident koji se desio u Nišu kada je obezbeđenje Bube i Džale brutalno napalo dečka jer je samo pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u Srbiju od sredine avgusta.

- Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, Bosni i Austriji i to po jedan nedeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu. Buba i Džala su u Srbiji imali mesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pesme brojnim pevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas ostali su bez oko 400.000 evra! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pevali za 3.000 evra u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu - priča izvor blizak reperima.

Reperi se posle incidenta na nastupu nisu jasno ogradili od nasilnog obezbeđenja, nisu uputili ni izvinjenje porodici prebijenog dečaka, pa su brojni pevači navodno prekinuli saradnju s njima, navodi gorepomenuti portal.

Video: Buba Koreli: Mi smo ove pare zaradili, svako ko me razapinje, nek mi se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA