≫ 

Milica Dabović: Batine su od mene napravile čoveka, to pokušavam i sina da naučim

- Ja sam doživela batine tako da su mene batine napravile čovekom, ja to pokušavam da naučim Stefana - rekla je

  • 10
Milica Dabović

Foto: Instagram/stefanovamama13

Košarkašica Milica Dabović gostovala je u emisiji "Preživeli" Milana Kalinića u kojoj je otkrila kada je i kako počela da se bavi košarkom ali je i otkrila neke bolne detalje iz njenog privatnog života. 

Starija sestra Milice i Ane Dabović, jeste Jelica Dabović, takođe uspešna košarkašica koja je jednom prilikom izašla u javnost sa pričom o ocu koji je vršio torturu nad njima i maltretirao ih, ali Milica i Ana nikada nisu stale uz nju i okrenule leđa ocu.

- Mi ne delimo isto mišljenje, zato što su to naši roditelji, ja ih volim najviše na svetu i kakvi god da su... Pogotovo mamu. Kako da o tom čoveku da kažem nešto loše, jer da njega nije bilo Ana i ja ne bismo postojale, ko zna šta bismo radile danas i čime bismo se bavile? Ali, nekako je to kod nas čudno, jako čudna porodica. Ja mami i tati kažem hiljadu puta, "Bože, vi imate četiri probisveta i hvala Bogu vi ste nas i napravili i rodili i odgajali, ali nikada od nas niste napravili loše ljude". To je ono što volim i kod Ane i kod nas, nikad nismo mrzeli nikoga šta god da se dešavalo uvek smo nekako gledali napred i držali smo jedni drugima leđa da bismo pričali jedni o drugima loše - rekla je Milica i dodala.

- Ona je to doživela na drugačiji način, ja sam doživela batine tako da su mene batine napravile čovekom, ja to pokušavam da naučim Stefana. Ne kao mene moja mama, ''ko tebe kamenom ti njega hlebom''. Ne! Ko tebe kamenom - ti uzmi stenu. Ako si previše dobar, svi će da te gaze. Previše ljudima verujem, dobra sam i naivna, a to mi se u životu osvetilo. Da nije tako, nikada ne bih došla u ovakvu situaciju, da prodajem svoje stvari da bih preživela. Tako da, Jelica ima svoju priču, istinu, za mene je moja mama najveći heroj - istakla je Milica ba K1 televiziji.

- Istina je da su me pogrešni izbori muškaraca skupo koštali u životu ali trudim se da se toga setim samo kada mi postave pitanje! Roditeljima sam zahvalna, oni jesu napravili od mene dobrog čoveka i to pokazuju moji postupci, a ja se trudim da to isto napravim o svog sina Stefana, za sve ostalo on će sam znati kako je najbolje u ovom surovom svetu mrznje! Važno je da ne bije žene i da ih ne vređa kao ovi danasnji loši, bezdušni, iskompleksrani, lažljivi muškarci (čast izuzecima) - napisala je Milica, između ostalog, i na Instagramu.

Podsetimo, Jelica Dabović, nekadašnja košarkašica Crne Gore i sestra košarkašice Milice Dabović, napisala je knjige o svom teškom detinjstvu i odnosu sa ocem, nasilju koje je trpela, ispričala detalje koje do sad nisu bili poznati.

- Iz detinjstva se sećam batina samo. To je moja tragedija. Otac me je vodio na kupanje uvek na jedno mesto gde je bilo dosta kamenja. Učio me je da plivam. Tada sam se raskrvarila, majka je kući primetila i vrisnula, a ja sam počela da plačem. Onda je otac uzeo plastični češalj i počeo da me tuče do krvi - ispričala je jednom prilikom Jelica, preneli su mediji.

Video: Milica Dabović u studiju, Ana na ekranu: Pitaj me nešto, samo da ne komentarišem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzice

    1. decembar 2021 | 11:52

    Hahahahahah, ne verujem sta lupeta ova

  • otac Makarije

    1. decembar 2021 | 13:29

    Dete moje ti nisi bas u vinklu

  • Zarko

    1. decembar 2021 | 11:51

    Sta pokusavas da napravis od sina nasilnika?Ili ga bijes pa tako hoces da ga napravis covekom? Hoce li reagovati neka sluzba za ovu u najmanje ruku cudnu zenu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA