"Naučila sam da živim bez Mande": Anja Mandić otvoreno o najtežem periodu u životu

- Bilo je jako teško jer nismo mogli da imamo nikakvu intimu u tim trenucima - rekla je glumica

  • 3
Milorad Mandić Manda, Anastasija Anja Mandić

Foto: Instagram/anjuta_mandic

Glumica je otvorila dušu o najtežem periodu u životu, te istakla da je na početku bila jako uplašena kako će uspeti dalje bez njega.

Prošlo je pet i po godina od kada nas je iznenada napustio glumac Milorad Mandić Manda, koga će publika zauvek pamtiti po šarmu, duhovitosti i neprikosnovenom talentu. Svojim odlaskom Manda je ostavio veliku prazninu na glumačkoj sceni Srbije, ali i pukotinu u srcima mnogih njegovih prijatelja.

Mandina udovica Anja Mandić retko priča o tom teškom periodu u javnosti, međutim, ovog puta je otkrila na koji način je uspela da nastavi dalje i usmeri njihovog sina Andriju na pravi put.

- Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak - da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju - istakla je Anja u emisiji “Balkanskom ulicom” te dodala:

- Bilo je jako teško jer nismo mogli da imamo nikakvu intimu u tim trenucima. Ali sam se izmakla iz te gungule i ostala zatvorena sa porodicom i sinom. To je period kada sam osvestila da sam uplašena, ali da mi treba vreme da naučim da živim bez Milorada. Sad kad je prošlo pet i po godina, mogu da kažem da sa tim mogu da živim.

Video: Hana Selimović o nastavku Bese: Žene su obično pisane kao fini nakit muškim likovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdemi

    30. novembar 2021 | 23:06

    Bravo hrabra zeno.

  • @

    30. novembar 2021 | 23:08

    Dosadni ste vise sa ovom zenom. Od kada joj je muz nazalost preminuo, ona ne silazi sa ekrana, a do tada je bila anonimus. Potpuno ne vazna licnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA