Potresna čitulja Ane Bekute za voljenog Mrku: Volim te večno, i u večnosti...

- Zauvek ćemo pamtiti život koji smo živeli s tobom. Hvala ti na ljubavi, strpljenju i radosti koju si nam pružao - piše u čitulji

  • 0
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Nikola Tomić

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novembra na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, a ovaj gubitak najteže je podnela njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta.

Pevačici proteklih dana svi izjavljuju saučešće, a ona se najpre oglasila kratkom izjavom, da bi sada u čitulji koju potpisuje njen sin Igor, njeni unuci Sonja i Branko, kao i ona, otkrila kako se oseća:

- Bio si otac svakom detetu koje si sreo. Za nas si bio najbolji partner, saputnik, otac i deda. Zauvek ćemo pamtiti život koji smo živeli s tobom. Hvala ti na ljubavi, strpljenju i radosti koju si nam pružao. Volimo te večno i u večnosti - piše u čitulji koju je dala Ana sa svojom porodicom.

Ana se, podsetimo, dan nakon Milutinove smrti oglasila i na društvenoj mreži Instagram gde je u jednoj rečenici, kroz stihove svoje pesme opisala tugu koju oseća.

- Svaki dan naše ljubavi, dva su dana sećanja - navela je u opisu njihove zajedničke fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA