≫ 

Fazlija "Helikopter" zbog Kardašijanki postao hit u svetu: Hoću da me zove njihova mama!

- Za pesmu "Helikopter" nisam dobijao bakšiš, ali sad mi je najžalije što neću moći više da uzimam bakšiš, sad sam zvezda. Ovo je na kontu mojih kolega, Aca Lukas, ovi oni, oni neće da uzimaju bakšiš, to je ponižavajuće za njih (smeh) - rekao je Fazlija za Telegraf Jetset

  • 0
Fantazija i Kardašijani

Foto: Instagram/fazlija_official, Profimedia

Pesma "Helikopter", koju izvodi Fazlija Fadil, jedna je od najpopularnijih numera na TikToku uz koju se snimilo na milione ljudi, a među njima i Kortni Kardašijan sa dečkom, reperom Trevisom Bekerom i ćerkom Penelope, kao i svetska zveda Dejvid Geta.

Činjenica da se uz snimak sa porodicom snimila Kardašijanka vinulo je Fazliju u zvezde i postao je hit u svim domaćim medijima.

Pesma je objavljena 2015. godine, a šest godina kasnije postalaje svetski hit i Fazliji je donela veliku popularnost, iako je on već više od dve decenije na javnoj sceni i izvodi mnoge poznate numere.

Ekipa Telegrafa došla je do Fazlije, koji za naš portal ističe da se sve desilo spontano i da je jedan klik pokrenuo sve.

Kako kaže, sada je u svetu jedan od dva najpoznatija čoveka sa Balkana. Pevač se našalio da ga konstantno zovu Kim, Kortni i Kloi Kardašijan, ali da se njemu ipak najviše dopada njihova mama Kris Džener.

Međutim, sada kada je "svetska zvezda" ima problem, jer mora da se ponaša kao zvezda.

- Drago mi je zbog svega, veoma pozitivna stvar, lep je osećaj, nema šta. Koju god pesmu da radim, radim da to prođe, ali nisam ni u snu pomislio da će to baš svetki hit da postane. Sad čekam poziv od Kradašijanki, da idem kod njih na ručak, pa kad im zapevam: "Malo viski, malo koka-kola...". Kaže moj sin da za svakih 48 sati pregledi rastu skoro po milion, to nije imao ni Elvis Prisli. (smeh) Lep osećaj! - počeo je Fazlija priču za Telegraf Jetset.

- Video sam sam te snimke, Kardašijanke, Dejvid Geta, fudbaleri, Đoganiji i mnogi drugi... Nisam ni imao taj TikTok, nisam znao ni da ga koristim, nego mi je sin pokazao i rekao: "Tata, slušaj, ovi ovo, vidi ono". Koliki je to hit postao kad je jedan Nemac naučio celu pesmu napamet - rekao je on.

- Zovu me stranci, iz celog sveta - Amerika, Kanada, Australija, nema odakle ne. Jednostavan sam, skroman, dugo radim ovaj posao, verovatno je to neka zasluga na ceo moj trud. To samo klik proradi, u zadnjih 5, 6 godina sam baš lenčuga, mada i inače sam lenčuga. Terale su me kolege, familija da snimim nešto, nisam od onih pevača da snimam samo. Sedeo sam 5, 6 godina i ovo je kao iz neba pa u rebra, sudbina je to - dodao je Fazlija.

- Zvale su me Kardašijanke na ručak, stavrno su dosadne: "Fazlija, kad ćemo na taj ručak?", kažem im: "Može, nije problem, ali ti plaćaš ručak". Zovu me sve tri,  ja im kažem: "Vi ste još mlade, vidite mama nek me zovne" (smeh). To je sve pozitiva, šalim se malo, nisam ni verovao kad mi je sin to pokazao. Čuj, familija Kardašijan i svi drugi poznati... Mislim da je na Balkanu, u svetu, od najpoznatija dva čoveka trenutno, ja i još neko, ali neću da kažem ko - rekao je on.

Pitali smo pevača da li je nešto naslućivalo da će pesma da postane veliki hit, da li ju je publika tražila i da li je za nju dobijao bakšiš.

- Za pesmu "Helihopter" nisam dobijao bakšiš, ali sad mi je najžalije što neću moći više da uzimam bakšiš, sad sam zvezda. Ovo je na račun mojih kolega... Aca Lukas, ovi oni, oni neće da uzimaju bakšiš, to je ponižavajuće za njih (smeh). Ja ostajem ipak isti Fazlija i ne menjam se ni za kakve pare, nikakva slava me neće promeniti, takav sam kakav sam, ne daj Bože kao: "Sad sam svetska zvezda, pa sad nešto svetski da snimim", ne, ostajem pri svome, to je taj Fazlia, ne menjam se ni za šta! - rekao nam je.

- Naš posao je najgori posao na svetu, što se toga tiče, među pevačima nemam puno prijatelja, sasvim malo, iako ih ima to su oni niže rangirani pevači,ali su oni za mene zvede. Niko me nije od poznatih kolega kontaktirao - rekao vlasnik hita "Helikopter".

- Radim sad spot, remiks "Helikopter". Bojim se leta, ali izgleda da će me nagovoriti dušmani da letim...Bože zdravlja i biće svega - zaključio je Fazlija za Telegraf Jetset.

Video: Davno zaboravljeni hit sa Balkana za kojim lude milioni: Fazlijin Helikopter kruži širom sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA