≫ 

Vreli kadrovi Danice Maksimović iz džakuzija: U 7. deceniji izgleda neverovatno!

Glumica je pokazala zašto je tiha patnja mnogim muškarcima

  • 9
Revija Inverno Caldo

Danica Maksimović, Foto: A. Nalbantjan

Glumica Danica Maksimović (68) iznova i iznova oduševljava svojim izgledom i damskim, ali i u isti mah provokativnim kadrovima, u sedmoj deceniji.

Glumica je na društvenoj mreži Instagram, u svom stilu, objavila kadrove iz džakuzija punog pene, dok ona uživa u jednodelnom kupaćem kostimu.

Danica se trenutno nalazi na Zlatiboru, svojim pratiocima pokazala je kako uživa, a mnogi su bili očarani njenim izgledom, te su je hvalili, a u komplimentima su se pridružile i njena koleginica Milica Milša, ali i voditeljka Suzana Mančić.

- Možda ja, možda ti, možemo naći ključ do zvezda, da uhvatimo duh nade, da spasemo beznadežna srca! - napisala je Danica u opisu fotografije, a Mančićeva je odgovorila: "Možda".

"Prelepa si Dano i prezgodna", "Holivudski prizor", "Žena savršena", "izgledaš bolje nego neke od 20", "Zračiš", "Ovako izgleda prava dama", "Tiha patnja svih muškaraca čak i u 7. deceniji", neki su od komentara.

- Kad sam u đakuziju ja sam stvarno srećna i to podelim ali ne mogu ja u skafanderu da uđem u đakuzi, nego u kupaćem. A to što mnoge nervira, i ti komentari šta sad ona više hoće, baš me briga to mi niko ne može zabraniti. Ja sam hedonista i to ću raditi sve dokle ja mislim da je to pristojno - rekla je ranije Danica.

Video: Vreli kadrovi Danice Maksimović u džakuziju: Glumica se polivala vodom, komentari pljušte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA