≫ 

Goca Tržan: Ja sam bila nemoguća kao dete, moja ćerka je odlična

- Ja i dan danas mrzim autoritete - rekla je pevačica

  • 2
Goca Tržan

Goca Tržan / Printskrin: K1 Televizija

Pevačica Goca Tržan govorila je o roditeljstvu i tom prilikom otkrila da li ima problema sa ćerkom kao što se spekulisalo.

Naime, ona je rekla da nema problema sa Lenom, kao i da je dete za primer.

- Ne, ne, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona odlična - rekla je Goca, a onda otkrila kakva je ona bila:

- Ja sam bila nemoguća, ja i dan danas mrzim autoritete, ja sam se u tim godinama baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej - rekla je pevačica za Republiku, a onda otkrila kakva joj je bila ova godina:

- Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u Crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem.

- Ja se izvinim kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino - ispričala je Goca. 

Video: Novogodišnja magija Goce Tržan: Pevačica otkrila kako je ukrasila svoj dom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA