Ups! Pevačici spala bretela i ispalo je previše: Usrećila fanove više nego što je planirala

Dogodio joj se peh, a iako nije bila uključena uživo u program, ona je video objavila na svom TikToku

  • 1

Britanska pevačica i kantautorka poznata pod umetničkim imenom Čarli XCX doživela je "peh" snimajući video za prezentovanje australijske muzičke nagrade "Aria".

Šarlot Ema Ejčison, kako joj glasi pravo ime, doživela je ono što se desilo i brojnim poznatim damama pre nje. Nekima se to dogodilo na crvenom tepihu, nekima tokom intervjua, nekima na nastupima, a nju je zadesilo tokom snimanja videa za uključenje u dodelu nagrade, s obzirom da zbog pandemije i zabrana koje su na snazi u Australiji nije mogla lično da prisustvuje, već je dobitnika nagrade trebalo da saopšti putem snimka.

Nakon što je saopštila u snimku da su nagradu dobili Džastin Biber i KidLaroi, njoj je spala bretela sa haljine i s obzirom da nije nosila brushalter ispod, ukazale su se njene grudi, tačnije jedna od njih.

Na njenu sreću, to se nije dogodilo uživo, jer kao što rekosmo, video se snimao ranije, pre početka ceremonije, ali ona je bez blama rešila da ga objavi na TikToku, verovatno znajući i da će to privući dodatne pratioce i obožavatelje.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Jutjuberka se izblamirala kada su joj ispale grudi: To što ste videli ionako nije moje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. decembar 2021 | 21:04

    Nema tu slucajnog ,sve je osmisljeno unapred,mogli smo gledati to u zvezdama granda ,sve je to u sluzbi da se zapamte i sto bolje kotiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA