Biković se oženio? Fanovi "poludeli" zbog snimka iz Rusije, glumac nosi burmu na desnoj ruci

U poslednje vreme sve češće objavljuje fotografije na svom Instagram nalogu i time privlači veliku medijsku pažnju svojih fanova

  • 4
Južni vetar, Ubrzanje Foto: Nikola Tomić

Miloš Biković u poslednje vreme sve češće objavljuje fotografije na svom Instagram nalogu i time privlači veliku medijsku pažnju svojih fanova.

Tako je i njegova poslednja objava uzburkala javnost i njegove pratioce. Na Instagram storiju koji je podelio u vidu snimka u sam kadar upala je njegova desna ruka na kojoj se jasno vidi prsten koji nosi na domalom prstu.

Ovaj poznati glumac se jako trudi da svoj privatan život i emotivnu vezu čuva od očiju javnosti, međutim ovaj mali detalj naveo je njegove pratioce da pomisle kako se Miloš oženio sa svojom izabranicom.

Mišljenja među njegovom publikom su podeljena. Neki tvrde da je ovo sigurno istina i srećni su zbog njega, dok sa druge strane pojedinci ne prihvataju ovu pretpostavku.

"Ma šta je ovo, kakva je ovo burma", "Gledam i ne verujem", "Nemoj to da nam radiš, čoveče", "Ništa me ne bi iznenadilo", neki su od komentara.

Miloš Biković Miloš Biković sa prstenom nalik burmi na ruci / Printskrin: Instagram/bikovic

Prisetimo, Biković se na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", pojavio u društvu lepše polovine Ivane Malić, zanosne crnke, koja je po profesiji pravnica.

Video: Uhvatila ga nespremnog: Koleginica prestravila Bikovića toliko da je ispljunuo sve iz usta u čašu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA