≫ 

Ko je Vukašin Šijan? Zoran je Gocu ostavio zbog njegove mame, rođen 3 nedelje pre očevog ubistva

Vukašin je sin Zorana Šijana kojeg je on dobio u drugom braku sa komšinicom Goranom Zoricom

  • 9

Protiv Vukašina Šijana, sina ubijenog Zorana Šijana, podneta je krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Javnosti je dobro poznat Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana, koji je u vezi sa Bojanom Rodić, a za Vukašina malo ko zna.

Vukašin je sin Zorana Šijana kojeg je on dobio u drugom braku sa komšinicom Goranom, koja je ujedno bila prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Zoran i Gorana su bili komšije sve do 1996. nakon čega je on odlučio da se razvede od Goce Božinovske i venča sa njom. Ona je Zoranu 27. novembra 1999. godine rodila sina, i to samo tri nedelje pre nego što je ubijen.

- Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak - rekla je pevačica prilikom jednog gostovanja.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je svojevremeno Goca, preneli su domaći mediji.

Šijanov naslednik je pre dve godine priveden sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30). Vukašin je tada osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spreči divljanje ove grupe mladića.

Inače, Vukašin je  uhapšen 6.12.2021. godine zbog neovlašćenog držanja opojnih droga. Vukašinu ovo nije prvo hapšenje. On je već, prema pisanju medija, privođen zbog pucnjave i tuče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA