≫ 

Potresna objava majke srpske Jutjuberke (21) koja je izvršila samoubistvo: "Nema više Kike..."

Kika je imala 21 godinu

  • 8
Nataša Đukić Veličković Foto: Instagram/natadjukic_

Nataša Đukić Veličković, majka Jutjuberke Kristine Kike Đukić, koja je sebi oduzela život u noći između 8. i 9. decembra, oglasila se na Instagramu.

Kikina mama objavila je ćerkinu sliku, uz tužnu poruku.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštevam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je Nataša na fotografiji, a kao komentar je stavila:

- Nema više naše Kike...

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi.

Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Njena popularnost na društvenim mrežama rasla je iz godine u godinu, te je na Jutjubu imala 700 hiljada pratilaca, dok je na društvenoj mreži Instagram imala preko 350 hiljada.

Pasija su joj bile igrice, a premda su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. Zato je u martu 2015. godine pokrenula svojJutjub kanal „K1KA“ na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni „Minecraft“.

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    9. decembar 2021 | 18:22

    STA JE BRE POTRESNO????? TO STO JOJ JE DETE UMRLO A ONA SE UHVATILA TELEFONA.....NIIIKADAAA MI NECE BITI JASNE OVAKVE STVARI....ZA MALU STVARNO VELIKA TUGA.

  • Marina

    9. decembar 2021 | 16:57

    I da ima snage da visi na društvenim mrežama pored velikog gubitka. Sta je bre ovo???? Nebi me bilo na ovom svetu uopšte da dete izgubim a ne da idem da stavljam storije po instagramu 🤢

  • Marina

    9. decembar 2021 | 16:53

    Majko da ste na vreme stvarali prijateljski odnos sa vašim detetom, da ste znali da prepoznate da vase dete ima problem, da ste umeli da joj se približite i razgovorom rešite sve do ovoga ne bi došlo! Mogla je da vam se poveri da ste imali neki dobar odnos da je imala poverenje da vam iznese sve njene muke! Ubiti se ovako zbog gluposti meni je neshvatljivo. 21 godina van svake pameti da digne na sebe ruku. Upoznajte vašu decu na vreme dragi roditelji. Ja bre znam po licu na svom detetu da nesto nije ok kad dodje iz skole, uporna sam danima da mi kaze sta ga muči da to rešimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA