≫ 

Muđa, najpoznatiji gejmer na Balkanu, šokiran Kikinom smrću: "Molim vas, obratite se bilo kome..."

- Molim vas, obratite se bilo kome iz vaše okoline. Niste sami, nikada nećete biti sami, možda se tako osećate, ali nije tako - poručio je gejmer

  • 7
Muđa Kristina Đukić Kika Printskrin: Instagram/mudja/kikax3

Jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić preminula je u 22. godini u večernjim satima 8. decembra, nakon što je izvršila samoubistvo.

Od Kristine su se oprostili putem društvenih mreža brojni jutjuberi, influenseri i gejmeri, a među njima je i jedan od najboljih gejmera u regionu - Muđa.

Muđa je napisao da mu je veoma žao Kike, kao i da nikad nije rešenje dići ruku na sebe.

- Ljudi, molim vas, nije rešenje dići ruku na sebe. Molim vas, obratite se bilo kome iz vaše okoline. Niste sami, nikada nećete biti sami, možda se tako osećate, ali nije tako. Nikada neće biti rešenje oduzeti sebi život. Život je jedan i borite se za njega. Molim vas ljudi, ako neko ima bilo kakav problem, samo shvatite da sve može da se reši, ali rešenje nije odustati od života - napisao je Muđa i dodao:

- Samo želim da znate, sve što vidite na društvenim mrežama - nije tako kako izgleda. Nismo svi najlepši, nismo svi najbogatiji i nije svima toliko dobro koliko izgleda na društvenim mrežama. Ja imam probleme, moj komšija ima probleme, svako ovde od nas ima svoje probleme i misli da im nema kraja. Ali ima, budite jaki i uvek ćete naći izlaz iz svega. Svako od nas nosi nešto na svojim leđima, nije sve bajno i obojeno šarenim bojama- Vaš život ne upoređujte sa drugima, ne trošte vreme živeći tuđe živote. Umesto što brojite svoje nedostatke, počnite molim vas da brojite sve što imate. Nemojte da odustanete, budite ovde sa nama, delite vašu sreću sa nama.

- Ustanite svakog jutra i recite sebi da vi to možete. Budite ovde, jer ovde svima značite - poentirao je Muđa.

Đukićeva je navodo izvršila samoubistvo zbog, kako je njena saradnica navela za Telegraf Jetset, višegodišnjeg bulinga koji je trpela (vrsta nasilja na Internetu).

Video: Srpski TikToker nakon Kikinog samoubistva: Divna vam je sad kad je poklekla?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime

    9. decembar 2021 | 17:31

    Ovaj Mudja je gospodin covek za sve na YouTube-u

  • Vvv

    9. decembar 2021 | 17:10

    Zasto po svaku cenu hoce da budu influenserke???

  • Auu

    9. decembar 2021 | 17:06

    Sad će tri dana svi da pričaju i pišu o Kiki, a onda da teraju po starom. To "tražite pomoć" ne pije vodu. Mnogi traže, ali niko ne želi da im pomogne. Već ste dosadili s jadnom devojkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA