≫ 

Jutjuber Kimi objavio prepisku sa Kikom: "Ovo me sada mnogo više boli"

Preminula jutjuberka je bila veoma brižna

  • 3

Srpski jutjuber Miloš Kostić poznat kao Kimi oglasio se na svom Instagram profilu nakon što je saznao da je njegova koleginica Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo.

On nije želeo mnogo da komentariše, ali je potom objavio i prepisku sa njom, koja je otkrila koliko je ona bila uz njega, kada je njemu to bilo najpotrebnije.

- Tolika toga bih sada rekao, ali moram da o'ladim glavu, jer sam previše besan i neću ishitreno da reagujem, ali neka prođe koji dan pa ćemo razgovarati o ovome, jer bih sada uperio prstom i izigravao Boga... Za sada šaljem molitve Bogu da se smiluje i podari snage njenoj porodici u ovim trenutcima. Kika hvala ti što si bila tu za mene u svakom trenutku i izvini što ja nisam bio dovoljan da ostaneš još ovde sa nama u ovoj džungli - napisao je Miloš Kostić, a potom objavio prepisku sa Kikom:

- Nadam se da si okej, tu sam ako treba bilo šta - glasila je Kikina poruka, na šta je Kimi reagovao:

- Ovo me sada mnogo više boli. Zlato jedno, izlazilo je iz nje ono što je njoj bilo potrebno!

Video: Srpski TikToker nakon Kikinog samoubistva: Divna vam je sad kad je poklekla?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. decembar 2021 | 19:28

    Ona je zrtva svoje lepote,pojaviti se na drustvenim mrezama takve lepote ,mozes da imas i milion pratioca,obicno vecina je udvaracki nastrojana i misli svaki razgovor sa njom da su oni pravi za nju ,ali tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje,netreba mnogo da se okrene sve protiv vas,mrznja,predrasude o lepim devojkama,zenama,pojedinci vrlo cesto potezu za tim da bi ponizili neku lepu devojku ili zenu gde nebiraju sredstva za vredjanje,to su labilne osobe,psihicki nestabilne ,gde nemaju logiku misli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA