≫ 

Bogdan otkrio da se pomirio sa Kikom nakon svađe, a evo šta mu pišu na društvenim mrežama

Nakon Kristinine smrti, nižu se komentari na fotografijama Bake Praseta

  • 5
Baka Prase Foto: Instagram/_bakapprase

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (22) izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Kristina je u žižu javnosti dospela pre dve godine zbog brutalnih svađa sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je danas saopštio da će o jutjuberki govoriti u novom klipu koji sprema.

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju raspravu koja je probila granice Jutjuba i preselila se na male ekrane.

Danas, nakon njene smrti, nižu se komentari na fotografijama Bake Praseta.

"Jesi li sad zadovoljan sme*e jedno, sva ova s*anja su potekla od tebe. Ti si jedan ljudski odron", "Majmunčino raspala, maltretirao si Kiku a ona se ubila sada", "Otac ti je sveštenik, zar te nije nimalo odgojio jade jadan", "Monstrum", , samo su neki od komentara, "Jel ti sad drago mentolčino, kako ćeš spavati noćima", samo su neki od komentara.

Ipak, mnogi ne znaju da su se Bogdan i Kika pomirili, a on je to otkrio na svom Instagram profilu kada se oglasio povodom njene smrti:

- Za ovo dešavanje sam saznao među prvima jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko ljakova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom i to sve na najružniji mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belka

    9. decembar 2021 | 22:31

    Isto kao sto si ti skupljao preglede i lajkove vredjajuci nju...sad se peri...ali kasno

  • Goa

    9. decembar 2021 | 23:22

    Pa sta napravi bedo.... !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA