≫ 

Cale o Kiki: Život joj nije bio lak, vodila je bitke i pre nego što je postala žrtva vršnjačkog nasilja

Kika je preminula 8. decembra u 22. godini

  • 4
Kristina Đukić Kika, Stefan Pavlović cale official Foto: Instagram/kikax3, Iinstagram/cale_official

Poznati domaći influenser Stefan Pavlović Cale govorio je za Telegraf Jetset o Kristini Kiki Đukić, koja je sebi tragično oduzela život 8. decembra.

Kika i Cale su se poznavali i on je bio vrlo upućen u mnoge stvari kroz koje je prošla i prolazila.

Ističe, strašno je potresen ovim tragičnim događajem za koji tvrdi da nije slučajan i da je posledica vršnjačkog nasilja koje Kristina trpi godinama unazad.

- Kika je bila mlada i lepa i vedra devojka i teško mi je da prihvatim da se ovako nešto dogodilo. Ovo su strašne stvari - počeo je Cale za Telegraf Jetset.

Međutim, Kika je u prošlosti vodila velike borbe.

- Znam da joj život nije bio lak, izgubila je oca, majka joj se borila sa karcinomom i tu je bitku dobila. Bila je borac, trpela je i vršnjačko nasilje. Ovo je strašno... - dodao je Cale.

-  Ništa nije ukazivalo na to da će ovako tragično da završi. Naša je obaveza da apelujemo na sve ljude da potraže pomoć kada im je potrebna, da se požale rodbini ili bliskim prijateljima. Za sve posoji rešenje samo ne dižite ruku na sebe. I molim sve ljude, suzdržite se od ružnih komentara, od vršnjačkog nasilja od govora mržnje - zaključio je Cale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • деда М

    10. decembar 2021 | 10:21

    Људи,"децо,"неупуштајте се у ствари за које нисте способни да се изборите. Овај случај је озбиљнији него што многи,многи неразумеју,.колико сам схватио ,о томе се пише на погрешан начин.

  • Miki

    10. decembar 2021 | 12:51

    Ko su bre ovi?

  • Sinja

    11. decembar 2021 | 17:06

    Ja,kao i veci broj ljudi koje znam,nismo ni čuli za nju do ovoga. Ne mislim da su problem vredjanja po mreži, i mi koji se na bavimo javnim poslovima,trpimo uvrede i loše nam je na poslu pa se ne ubijamo. Deco, život nije ono na ekranu, okrenite se i živite realan, pravi život, u svojoj sobi, sa ljudima koje znate. A ne da lažete,glumite i kačite snimke da bi neki nepoznati mislili da vam je dobro. Lakše je ugasiti kanal nego svoj život. Nije to toga, devojka je bila u teškoj depresiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA