≫ 

Nina Badrić: Slobodno neka mi se javi onaj ko za nastup može da mi plati 100.000 evra

- Da čovek u ovim ludim vremenima sačuva zdrav razum jer ovo je igra živaca, igra iscrpljivanja, pa ko preživi - rekla je Nina

  • 7
Nina Badrić Foto: Instagram/badrich

Nina Badrić (49) ističe da bi volela da su novogodišnji honorari visoki toliko koliko se priča da jesu, bar kad je ona u pitanju.

- Hvala Bogu da će za Novu godinu biti radno, jer prošlu godinu smo svi odsedili u svojim kućama. 30. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu - rekla je Nina za In Magazin.

- Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer to se izlazi s ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti videli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih volela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti 100.000 evra, pa ovim putem pozivam svakoga ko bi mi to platio da se slobodno javi - istakla je Badrićeva.

Kako je rekla, najvažnije joj je zdravlje.

- Samo zdravlje jer kad je čovek zdrav, može sve u životu postići i napraviti uz mali faktor sreće, pritom mislim i na fizičko i na zdravlje u glavi. Da čovek u ovim ludim vremenima sačuva zdrav razum jer ovo je igra živaca, igra iscrpljivanja, pa ko preživi - rekla je ona.

Kada je reč o jačem polu, istakla je da nije zaljubljive prirode.

- Puno puta sam rekla da sam ja teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, delujem ljudima romantično, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Ja ću radije živeti sama nego bilo s kim jer prava ljubav se ne desi svaki drugi mesec, to je vredno čekati u životu, ako ne u ovom, u drugom sigurno - poručila je Nina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA