Toniju Cetinskom otkazan koncert jer nije pristao na kovid propusnice

- Želeo bih koncert bez podela. Samo ljubav za sve. Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojem ćemo se svi moći družiti bez podela - objavio je pevač

  • 4
Toni Cetinski Foto: Marko Jovanović

Koncert Tonija Cetinskog (52) u Zadru, 22. decembra, otkazan je.

Saopštenje o otkazanom koncertu poslala je Turistička zajednica Grada Zadra, piše Zadarski.hr.

- Iako je praznični koncert dogovoren za 22. decembar s promotivnom firmom koja zastupa Tonija Cetinskog trebalo da prođe u najlepšem prazničnom raspoloženju, što i verujemo da bi se u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pevača su u medijima nažalost izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obavezama organizatora koje se odnose na propisane mere uslovljene pandemijom - piše u saopštenju.

- Želja nam je da našim sugrađanima priuštimo radosne sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspeti, ali prvenstveno poštujemo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svako ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštovati, ali u uređenom sistemu i ovoj, za svih izazovnoj i složenoj situaciji, moramo se držati propisanih mera donesenih od strane Nacionalnog stožera - naveli su.

Na kraju saopštenja, organizatori događaja u Zadru zahvalili su se Cetinskom na saradnji, ali su i rekli kako će se u terminu njegovog koncerta zakazati neki drugi izvođač.

- Koncerta ipak neće biti, te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač - napisali su i dodali da se nadaju da će se epidemiološka situacija poboljšati i da će Cetinski ipak jednom moći nastupati u Zadru.

Podsetimo, pre ovog zvaničnog saopštenja Toni je na Fejsbuku istakao da razmišlja o otkazivanju koncerta, ako će se ljudima na ulazu tražiti kovid propusnice.

- Izvinjavam se ovim putem svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije, u koju smo došli zbog mera koje su na snazi. Nikako ne želim deliti svoju publiku na vakcinisane i nevakcinisane, niti bilo kako drugačije. Želeo bih koncert bez podela. Samo ljubav za sve. Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojem ćemo se svi moći družiti bez podela - objavio je pevač nakon otkazanog koncerta.

Video: Ja sam usred Beograda pokupio glavnu nagradu, a to se Srbinu u Hrvatskoj ne može desiti. Zatrovani smo prošlošću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA