Nataša u hit izdanju priznala: Emotivno me je razorilo, možda je vreme da nađem dečka...

Pevačica prethodne četiri godine, kako je i sama rekla, nema emotivnog partnera

  • 10
Nataša Bekvalac Foto: Nikola Tomić

Pevačica Nataša Bekvalac sa sestrom Kristinom Bekvalac i prijateljicom odgledala je nove epizode serije "Seks i grad", koje su je navele na razmišljanje.

Naime, pevačici su sestra i prijateljica zakucale na vrata, a donele su piće, ali i kreciju u kojoj ćeu stilu  gledati seriju, tako da je Nataša u svom stanu bilistala u crnoj haljinici i dubokim čizmama.

Međutim, Nataša je iznenadila svoje pratioce na Instagramu priznavši da ju je serija "emotivno razorila", te razmišlja o tome da je možda vreme da nađe dečka.

- Mene su ove dve epizode emotivno razorile (možda je ipak vreme da nađem dečka). Pišite mi šta mislite o svemu ovom - napisala je Nataša.

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno u intervjuu za Telegraf.rs pričala o svom ljubavnom životu i priznala da li joj ljubav nedostaje.

- Nemam utisak da mi ljubav nedostaje. Posebno kada si majka male devojčice i devojke. To je fokus, one su stalno u najgorem periodu, stalno nešto i to iziskuje ogromnu količinu energije a ja svoj posao godinama radim na najvišem mogućem nivou i to takođe iziskuje energiju. Kada ređam sve sfere mog života meni je sfera mog emotivnog odnosa sa muškarcem najmanje važna, najmanje mi treba, najmanje me ispunjava, najmanje me čini celom. Zato sam najmanje okrenuta tome - rekla je ranije pevačica.

- Ne mogu da kažem: "Ah, briga me", sad sam ja Paraskeva, ali ni ne čeznem. Sigurno da ne bih ostala imuna i slepa pred nekom lepom muškom energijom koja bi mi privukla pažnju, ali stvarno mi se nije desilo. Ja sam slobodna žena već četiri godine i ne postoji ni jedan jedini razlog da ti ja sad ne ispričam nešto ako ima, ali nemam šta. A ni ne sumnjam i da bi saznala ti, odmah! (smeh) - rekla je ona tada.

Video: Nataša prvi put o aferi sa Rastom: Ne pada mi na pamet da budem zrtva, meni on jako prija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA