Devojka Bake Praseta objavila jezive poruke koje dobija nakon Kikine smrti

Pored optužbi upućenih Bogdanu, njegova devojka se suočava sa monstruoznim pretnjama

  • 62
Anja Blagojevic, Kristina Đukić Kika, Baka Prase Foto: Instagram/kikax3, Instagram/anjablaa, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Anja Blagojević, devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, objavila je jezive poruke koje dobija nakon navodnog samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Zbog drame i sukoba koji su imali nakon Kikinog samoubistva i navoda da se godinama unazad borisla sa bulingom, vidom nasilja na mrežama, na društvenim platformama pojedini su uperili prstom u Bogdana, koji se tim povodom oglasio potresnim obraćanjem.

Pored optužbi upućenih Bogdanu, njegova devojka se takođe suočava sa jezivim porukama koje zasigurno predstavljaju jedan oblik nasilja na društvenim mrežama.

- Stoko jedna nedoj*****, dabogda živa izgorela sa onim što ga nazivaš dečkom, na šta ono liči. Izgledate kao da vas je nosorog uje*** p**** vam materina retardirana, i vama i ovim debilima što vas prate. Ne zna se ko je pametniji od vas majku ti j**** dok ti otac gleda, bolje bi ti bilo da su te u polje ko strašilo držali - piše u poruci koju je Anja objavila.

- Ova osoba i ostale koje pišu slične poruke se "bore" protiv sajber bulinga, a rade to isto. Dokle ćete svi biti licemerni? - napisala je Anja uz prepisku.

Inače, Bogdan je saslušan u SBOPOK-u 10. decembra, gde je dao izjavu u svojstvu građanina na sve poznate okolnosti u vezi Kinine smrti.

Podsetimo, Ilić je potresnom obraćanju, tokom kog je plakao i jecao izneo svoju sranu priče povodom Kristininog samoubistava ističući da on nije kriv za to. Ilić je objavio prepiske između njega i Kike nakon što su se pomirili, a u jednoj od njih Kristina mu je poslala glasovnu poruku, koju je takođe objavio.

Video: Baka Prase zamaskiran napustio SBPOK! Jutjuber pušten posle 4 sata saslušanja povodom Kikine smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    12. decembar 2021 | 10:24

    Cinjenica je da ste ti i Bogdan antipaticni likovi. Namecete se kao da ste najnaj, zato smarate ljude. Da, ne treba da vas vredjaju, vec samo da ne doprinose gledanosti, mozda se i spustite na zemlju. Situaciju koja se tice pokojne Kike, neka pociva u miru, ste okrenuli u svoju korist. I sada ste u trending-u. Pravite lovu na njoj i sada. Povucite se, cutite dok ne prodje mwsec,dva. Pa onda po svom. Gradite karijere na omalovazavanju drugih.

  • Jana

    12. decembar 2021 | 10:23

    Sad vidite kako je njoj bilo,vama je strasno a kad je ona bila u toj situaciji to je za vas drama koja je bila davno al je prosla.Pogledala sam par vasih klipova i mogu reci da nikad u zivotu nista gluplje nisam gledala.Iznosite svoju intimu .Mogu da kazem kad bi videla dvoje dete u vasim ulogama to bi za mene bilo jakoo porazavajuce .

  • SVM

    12. decembar 2021 | 18:41

    Devojka od bake,a baka još,prase. Majko mila. Kuda ide ovaj svet. U moje vreme su se slale novogodišnje čestitke. Čekali smo i sami ko će nam poslati. Čuvam ih još iz sedamdesetih. Čitali smo lektire,išli na radne akcije. Na kros na hipodromu,na gađanje u Bubanj potok... Kome je smešno neka se sit smeje. To je bio život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA