≫ 

Vojaž o raskidu sa Breskvicom: Ako nisam naučio na greškama, onda sam glup kao točak

- Sa budućom devojkom ću mnogo toga učiniti drugačije - priznao je reper

  • 4
Mihajlo Veruović Vojaž, ANĐELA IGNJATOVIĆ BRESKVICA Printskrin: Telegraf.rs, Foto: Instagram/brrrreskvica

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, progovorio je o bivšoj devojci Anđeli Ignjatović, poznatoj kao Breskvica, koja sad ima novog dečka.

On će sa novom partnerkom mnogo toga učiniti drugačije, kako je rekao, ističući da bi trebalo da je naučio na greškama koje je pravio.

- Raskid sa Breskvicom doneo mi je zrelost. Danas na to gledam kao na školu, važno iskustvo koje me je naučilo nekim stvarima i najviše inspirisalo da se posvetim radu - rekao je Mihajlo.

- Ako sada nisam naučio na greškama koje sam pravio onda sam stvarno glup kao točak i zato ću sa budućom devojkom mnogo toga učiniti drugačije - ispričao je Vojaž za "Story", a zatim otrio da traži novu devojku koja može da razume njegov način života, iako je nedavno izjavio da ima partnerku.

- Tražim devojku koja će razumeti ovaj moj život na točkovima i koja će moći da mu se prilagodi, kao što bih se i ja prilagodio nekim zahtevima moje lepše polovine - zaključio je reper.

Podsetimo, na nastupu je Vojaž pokazao tri prsta, što je pojedinim fanovima zasmetalo, te se reper oglasio i izvinio svima koji su pogrešno protumačili njegov gest, a tom prilikom je otkrio da ima devojku.

- Zdravo ljudi, hteo bih da kažem nekoliko stvari koje su mi sada na umu. Pre svega želim da se izvinim svima koji su se osetili neispoštovano ili neprijatno, zbog toga što sam pokazao simbol tri prsta. Za nas to nije nacionalistički ili fašištički, već je samo način na koji pozdravljamo jedni druge. Tako da, ako ste se osetili uvređeno ili neprijatno, stvarno želim da se izvinim, jer ja nisam imao loše namere - rekao je on tada.

- Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude... Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je muslimanka. Zaista nemam mržnje u svom srcu. Želeo sam da se izvinim svima, jer osećam odgovornost da se izvinim - rekao je tada Vojaž.

Video: Vojaž se izvinio fanovima što je pokazao tri prsta: Nisam nacionalista, viđam se sa muslimankom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    12. decembar 2021 | 12:11

    Vojaz Breskvica,baka prase i tamo neki anonimusi su merodavni i jako su bitna njihova misljenja.Jel se taj Vojaz poceo brijati ?

  • DENI

    12. decembar 2021 | 13:14

    Sad nisu u modi breskvice drugar, trazi jabucicu, kruskicu ili visnjicu.

  • Mali

    13. decembar 2021 | 00:32

    Tocak je vrlo pametan izum! Recmo da si ogranicen ko balkon haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA