≫ 

Trudna Maja Berović u ultra mini haljini, prorezi sa strane su posebna priča

Pevačica broji sitno do porođaja, a kreacija je naglasila njen trudnički stomak

  • 0
Maja Berović Maja Berović, Printskrin: TV Pink

Pevačica Maja Berović uživa u trudnoći, a sada je raznežila je fanove novom fotografijom na kojoj je trudnički stomak u prvom planu.

Naime, Maja je pozirala pored novogodišnje jelke u svom raskošnom domu, dok je na sebi imala bordo haljinu, koja ima otvor na delovima stomaka.

- Ljubav za sve moje bebe - napisala je pevačica na Instagramu uz emotikon srca, a odmah su usledile reakcije njenih obožavalaca.

"Predivna trudnica", "Blistaš, vidi se da si srećna", "I pred porođaj si bomba", "Kako ste lepo ukrasili dom", "Mama, zračiš pozitivnom energijom", neki su od komentara.

Kako je ostvarila sve na poslovnom planu, Maji je ostala samo želja da se ostvari u ulozi majke, što je i učekuje kroz samo par meseci. Ona je nedavno pričala o majčinstvu i onome što je čeka.

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže ''Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - priča Maja. Otkrila je zašto je ovoliko čekala da se odluči na korak da postane majka.

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maja.

Video: Maja Berović snimila novogodišnju čaroliju u porodičnom domu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA