≫ 

Katarina Radivojević i Anđela Jovanović do gole kože u "Nečistoj krvi": Vreli kadrovi lepih glumica

Gledaoce kraj malih ekrana prikovale su sudbine Cone i Tašane, ali i njihove intimne scene

  • 7
Nečista krv Printskrin: RTS

Popularna glumica Katarina Radivojević, koja tumači lik Cone, kao i njena mlađa koleginica Anđela Jovanović,  koja igra Tašanu, oduševile su gledaoce u seriji "Nečista krv".

Anđela i Katarina u trećoj epizodi serije imale su scene koje su privukle veliku pažnju gledalaca, i prikovale ih kraj malih ekrana, što zbog njihove sudbine, što zbog izdanja u kom su se pojavile.

Katarina je imala vrele kadrove sa kolegom, pa je potuno naga, prekrivena čaršavom u predelu kukova i intinog dela ležala na krevetu.

S druge strane Anđela je takođe imala intimne scene, pa je u "Nečistoj krvi" skinula odeću sa sebe i obnažena sedela na krevetu.

"Ovo je umetnost", "Obe odlično izgledaju", "Gledam i vraćam ponovo", "Bravo, maestralno", "Svaka čast Katarini Radivojević, pokazala još jednom da je vrhunska glumica", "Anđela Jovanović je prijatno iznenađenje, odlična gluma", neki su od komentara.

Inače, Katarina je u jednom svom intervjuu istakla je kako je najteži glumački zadatak bio taj da shvati kako to Cona tako lagodno zavodi mlade momke.

- Tako zavoditi mlade momke, meni je to negde strano i to sam morala da opravdam i to mi je bio najteži deo glumačkog zadatka. Nisam mogla da poverujem da ona tako ide za mladim momcima i da ima strast ka tome - rekla je Katarina ranije o svojoj ulozi u seriji "Nečista krv".


- To je tematika koja nije do sada obrađivana na taj način, a jako je važan deo naše istorije koji je ostavio dosta traga na nas i meni je ovo izuzetno zanimljivo. Ova serija je, po meni, jedna od naših najboljih serija koju sam imala priliku da gledam - rekla je Anđela jendom prilikom o seriji "Nečista krv".

- Najveći izazov mi je bio da pokažem neku svoju unutrašnjost. Da se otvorim za ovu ulogu na neki način koji pre nisam imala priliku. Ovo je žanr koji zahteva vrlo duboke i tamne delove duše da izađu na videlo i potrebno je dosta hrabrosti za tako nešto, svima nama - rekla je Anđela tada o svojoj ulozi u seriji.

Video: Obećavam interesantnu priču: Katarina Radivojević o Nečistoj krvi, liku Cone, svojim ulogama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rikimil

    13. decembar 2021 | 11:15

    Evo mene. Serija me je motivisala da se ponovo "latim" knjige Nečista krv, zato što mi serija dosta odudara od romana, makar u ovom dosadašnjem prikazivanju. Verujem da je Bora Stanković znao štaće biti sa njegovim junacima, knjigu ne bi ni pisao. Ova serija je skrnavljenje njegovog dela, ujedno i naše patrijarhalne porodice. Ima ovde dosta istine, no, nije bila suština romana ogoljena erotika glumica koje se "takmiče" u takvim svojim ulogama.

  • xxx

    13. decembar 2021 | 11:42

    Jel moguce da mora da se skine??

  • Ccc

    13. decembar 2021 | 12:18

    Moze serija da se snimi i bez golotinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA