≫ 

Zovu ga "muška Milica Pavlović" i za to imaju jake razloge: "Pokazao je što niko dugo nije"

Na društvenim mrežama već se otvorila nekolicina fan profila sa njegovim imenom, a u komentarima ga sve češće porede sa Milicom Pavlović

  • 0
Aleksandar Misojčić Xander, Milica Pavlović Foto: Instagram/xandermisojcic/senoritamilica

Mladi i talentovani Aleksandar Misojčić Xander postigao je ogroman uspeh pesmom "Baj, baj", a mesec dana nakon izlaska iste ne prestaju da se nižu pohvale na njegov račun.

Naime, na društvenim mrežama već se otvorila nekolicina fan profila sa njegovim imenom, a u komentarima ga sve češće porede sa Milicom Pavlović.

Kako pišu, on je "muška Milica", i to zbog niza pozitivnih stvari.

Kako fanovi ističu, posle dužeg vremena na domaćoj javnoj sceni pojavio se mladić koji maksimalno ulaže u svoja pojavljivanja u javnosti, što mnogo podseća na Milicu, koja je poznata kao neko ko je od samog početka maksimalno ulagao u svoju karijeru.

"Dugo nismo imali nekog ovakvog, dečko zna šta radi", "Mnogo mi se dopada kako izgleda i kako se ponaša", "Njegov nastup u Grand Specijalu na Prvoj me je tako podsetio na Milicu... Dečko maksimalno poradio na stajlingu, doveo igračice, scenske efekte... A mogao je samo da prošeta i otpeva, kao što 99 posto njih radi", "Da, vidi se da se trudi i izuzetno je talentovan", samo su neki od brojnih komentara.

Inače, kako se da primetiti, Xandera za apsolutno sva javna pojavljivanja stilizuje poznati domaći dizajner, što samo potvrđuje zapažanja fanova.

U nastavku pogledajte neke njegove fotografije, kao i snimak nastupa iz emisije Zvezde Granda - Specijal: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Alexandar Xander Misojčić (@xandermisojcic)

Podsetimo, Xander je bio učesnik Zvezda Granda, gde je pobrao silne simpatije naroda, ali do finala nije stigao.

Da to ništa ne znači dokazuje činjenica da i te kako nastupa, te da su njegova javna pojavljivanja učestalija od mnogih finalista.

Video: Milica Pavlović bez šminke: Ponosno nosi svoje podočnjake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA