Zavirite u nestvarni "zimski dom" Lidije Vukićević: Inspirisana snegom dekorisala ceo stan

Glumica je mislila na svaki detalj u svom domu i sve izgleda nestvarno

  • 5
Lidija Vukičević Lidija Vukićević, Foto: ATA images

Popularna glumica Lidija Vukićević pokazala je kako je dekorisala svoj porodični dom na Bežanijskoj kosi, ali ne povodom predstojećih praznika.

Iako su mnogi već okitili jeleke i ukrasili svoje kuće, jer Nova godina samo što nije, Lidija još uvek to nije uradila, ali je dekorisla svoj stan inspirisana snegom i zimskom čarolijom napolju.

Glumica je prvo pokazala kako izgleda njena terasa, ali i čaroban pogled sa iste na snežni pokrivač, a zatim i oduševila detaljima u dnevnoj sobi.

Lidija je na pozore okačila jelkice, pahuljice i zvončice, od belog papira, a čini se kao da ih je i ona sama napravila inspirisana snežnim pokrivačem i prestojećimpraznicima, a ne kupila gotove ukrase.

U domu poznate glumica prava je zimska čarolija kojom je oduševila svoje pratioce na Instagramu gde je podelila kadrove svog netsvarnog doma, koji je inače sama uređivala i dekorisala.

"Prava idila", "Lidija, zaista je sve prelepo", "Nestvarni detalji", "Ti si maher za dekoraciju", "Kkava idila za uživanje", "Predivan stan i dokracija", "Uživaj u svojoj kreativnosti", neki su od komentara.

Kako je Lidija dekorisala svoj dom inspirisana snegom, alii još neke kadrove njenog stana pogledajte u galeriji iznad.

Video: Lidija Vukićević pokazala da maestralno svira klavir: Poslušajte deo iz čuvenog mjuzikla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA