≫ 

Aco Pejović nakon velikog uspeha u Americi: Ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite

Zbog nastupa za doček Nove godine, koji ima u Beogradu, primoran je da "preko okeana" boravi kraće nego što je navikao

  • 0

Nastupima u Atlanti, a zatim u Čikagu, Aco Pejović započeo je svoju mini turneju po Americi i već na samom početku oborio jedan rekord.

Naime, čuvena dvorana "Compass Arena" u Čikagu bila je pretesna da primi sve obožavaoce Ace Pejovića, budući da su na koncert srpskog pevača došli iz svih krajeva Amerike.

Dve i po hiljade ljudi, što je rekord kada je reč o posećenosti ove dvorane, horski su pevali sve hitove našeg pevača, a on nije ni pokušavao da sakrije sreću zbog spektakularnog dočeka i nastupa u Čikagu.

- Jednom sam rekao i iza toga stojim - ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite. Čikago je grad u kome živi mnogo naših ljudi, presrećan sam što su došli u ovolikom broju, jer znam da smo se svi osećali kao kod kuće. I oni sa mnom, i ja sa njima - rekao je Pejović, dodajući da se raduje svim gradovima u Americi u kojima ima zakazane koncerte.

Međutim, zbog nastupa za doček Nove godine, koji ima u Beogradu, primoran je da "preko okeana" boravi kraće nego što je navikao.

Snimke iz Amerike pogledajte u videu na vrhu teksta.

Video: Boemska žurka povodom Bjelinog 58. rođendan: Aco Pejović zapalio atmosferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA