≫ 

Otac Bake Praseta: Uzdržite se od napada, uskoro mora da se ispriča šta se s tom devojkom dogodilo

- Pa, to vređa i baca munje, povremeno i psuje, sa željom da se to nikako ne dešava. Izvinjavam se zbog toga što moram ponešto da brišem. Nisam baš za ravnodušnu toleranciju svega - napisao je Nenad Ilić

  • 78
Nenad i Bogdan Ilić, Kristina Kika Đukić Foto: Instagram/kikax3, Youtube/Baka Prase

Sveštenik Nenad Ilić, otac Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se povodom tragične smrti Jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Naime, usred agonije kroz koju prolazi njegov sin, koji se u oglašavanju pravdao da nije on razlog Kikine tragične smrti, Nenad je podelio poruku Kikine sestre.

- Molim vas da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacijama, da prestanete da gradite karijere na ovako tragičnom događaju. Obraza nemate kad prosipate budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Sram vas bilo jer obraza nemate, po leševima gazite za malo pregleda, šako jada - piše u pomenutoj objavi koju je podelio Nenad Ilić.

Na to, on je dodao svoj komentar, koji glasi:

- Ovo je objavila sestra mlade Kristine koja je tragično završila svoj život. Ovo u medijima ne nalazi mesto. A sve je rečeno. Ne bih sad ništa potanko objašnjavao usred atmosfere linča koji postaje sve češće sredstvo pražnjenja frustracija velikog broja ljudi i materijal za medijske hijene. To ću ostaviti za vreme kad se prava priča o tužnom događaju objavi - napisao je sveštenik Ilić.

Upravo na ovoj objavi nanizali su se brojni komentari, a Nenad je na mnoge i odgovorio.

Istakao je da "od sve ove muke" ne može, a da se ne začudi "koliko samo agresivnih boraca (uglavnom više borkinja) protiv agresije u komunikaciji ima".

- Pa, to vređa i baca munje, povremeno i psuje, sa željom da se to nikako ne dešava. Izvinjavam se zbog toga što moram ponešto da brišem. Nisam baš za ravnodušnu toleranciju svega - napisao je Nenad Ilić.

- On je bujan i neoprezan, hoće da pretera, ali povremeno se zaista vidi neka koordinisanost napada. Nemam dovoljno podataka da sam siguran odakle potiče. Mislio sam da je makar toliko s moje strane za sada potrebno. Rekao sam da neću sad komentarisati ceo slučaj, u stvari fenomen, ali zbog toga molim i da se komentatori uzdrže od napada na mog sina. Ima ih dovoljno na drugim mestima - branio je sveštenik Ilić svog sina.

Nenad je poručio da "uskoro mora ipak da se ispriča šta se sa tom devojkom zaista dogodilo".

- Uskoro mora ipak da se ispriča priča šta se sa tom devojkom zaista dogodilo. A što se tiče pljuvačine - ne može međ današnjim Srbima drugačije - napisao je Ilić.

Video: Baka Prase zamaskiran napustio SBPOK! Jutjuber pušten posle 4 sata saslušanja povodom Kikine smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja nisam TO

    13. decembar 2021 | 19:22

    Cutanje je zlato, ali kad ste vec odlucili da progovorite bas u ovom trenutku, bolje bi bilo da svom sinu koji ima 25 godina kazete da ne moze vise da bude prase: ili ce biti svinja ili probati da postane covek.

  • Xy

    13. decembar 2021 | 17:05

    Uz dužno poštovanje Vama, ali ima li veće medijske hijene od vašeg sina? Kao roditelj ste totalno zakazali.

  • 612

    13. decembar 2021 | 21:31

    Divan otac!! Sećam se kada se obraćao javnosti i kad je mezimče menjalo automobile od 100 i više hiljada evra i bahatio se parama i prikazivao stan u kome pravi bahanalije sa maloletnicama. Roditelju tada si trebao da reaguješ kad je sin gurao prste u oko savskom poštenom čoveku koji živi i izdržava porodicu od plate. Postoji izraz 'bacio obraz pod guzicu' pa je kada je krenulo ludilo korone prodavao maske deci za bezobrazne pare. Malo si okasnio roditelju sa vaspitanjem!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA