≫ 

Stanija se snimala u toplesu, grudi nikad bliže kameri: "Nekome će stati srce"

Provokativan prizor raspalio je maštu mnogima i nikoga nije ostavio ravnodušnim

  • 17
Stanija Dobrojević

Foto: Instagram/stanijadobrojević

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević podgrejala je temperaturu vrelim kadrovima u bikiniju, a zatim zalaila sve kadrovima na kojima je u toplesu.

Stanija je prvo pozirala u minijaturnom bikiniju ispred ogledala pokazujući svoje zanosno telo i u krupnom kadru, no, to nije bilo sve.

Dobrojevićeva se zatim snimala u toplesu, a preko grudi, kako se ne bi videlo previše, držala je ruku. Garderobu nije imala, ali je nosila zaštitnu masku na licu.

Provokativan prizor raspalio je maštu mnogima i nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa suusledile brojne rekcije Stanijinih pratilaca na Instagramu.

"Šta je ovo?", "Ženo, nisi realna kako dobro izgledaš", "Bombetina", "Samo napred, ja da tako izgledam, snimao bih se kao ti bez garderobe", "Riba i po", "Polako, Stanija, nekome će stati srce", neki su od komentara.

Podsetimo, Stanija se skućila u Rumi zajedno sa dečkom Markom Markovićem u luksuznom pentahusu od 120 kvadrata za koji je iskeširala oko 150.000 evra.

U stanu dominiraju bele boje, kuhinja je već gotova, ugradni plakari sa svetlom su na mestu, a tu je i kamin, sijaset kristalnih lustera i svetiljki, ali i ogledala od poda do plafona u skoro svakoj sobi.

Video: Sprema se za useljenje: Zavirite u Stanijin novi stan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    13. decembar 2021 | 20:44

    Pitam koje grudu? Dali vi znate kako izgledaju prave ženske grudi. I Gledate u grudi puni selikona kakva uživancija kupi te lutku jevtinij je.

  • Milos

    13. decembar 2021 | 18:55

    Neukusno i odvratno!

  • Crni

    13. decembar 2021 | 19:06

    Odvratno, gadljivo.....plastika....fujjjjjj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA