≫ 

Anastasija o uvredama koje dobija zbog Arkana: Ponosna sam što sam njegova ćerka i što je bio to što je bio!

- Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice, to se neće desiti - ispričala je

  • 12
Željko Ražnatović Arkan, Anastasija Raznatovic Foto: Vican Vicanović, Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Anastasija Ražnatović govorila je o porodici u emisiji Milana Kalinića "Preživeli".

Iskreno je objasnila kako se nosi sa uvredljivim komentarima na račun svojih roditelja.

- Meni to nije jasno, i kada mi neko napiše neku uvredu na račun moje porodice, oca, kako bio je ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ja ne gledam to tako... - počela je Anastasija.

- Da li bih ja nekome, ko je meni uradio nešto najgore u životu, pisala njegovom detetu da treba da se odrekne svog oca? Kakve to veze ima sa njegovim detetom? Svako ko je normalan ko poznaje reč lojalnost i porodica, zna da je to neraskidivo. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice, to se neće desiti - ispričala je.

- Da mi je neko ne znam šta uradio, nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je, ne znam, najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti - istakla je.

Podsetimo, Anastasija je u emisiji priznala i da se potukla zbog Cece, kada je imala svega 12 godina.

- Sećam se školskih dana, tada kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija.

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš... - objasnila je.

Anastasija je kazala da joj je tada "pala roletna", mrak na oči.

- Ona mi je to u petak napisala preko Fesjbuka, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar - kazala je Anastasija na K1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Julijana

    14. decembar 2021 | 11:41

    Samo na Balkanu su takvi ljudi na ponos bilo kome, i samo na Balkanu deca "voze" na "slavi" takvih roditelja! Osećati prirodnu ljubav prema roditelju je lična stvari lični osećaj, ali ponositi se "poznatim" roditeljima je nešto sasvim drugo! Ako već priča, neka voli ali neka spusti nos!

  • Гаргамел

    14. decembar 2021 | 11:15

    Ако сам добро разумео њена мајка је неправедно осуђен на кућни притвор!?

  • Milos

    14. decembar 2021 | 10:50

    Sramota je decu osudjivati i napadati bilo ciju. Deca nisu kriva sto su rodjena. Roditelje ne mozemo birati kao i celu porodicu.Tako i Arkanovu decu ne treba osudjivati i prozivati. Ta deca su , sada odrasli ljudi, za primer. Lepo vaspitana ... vode svoj zivot.Naravno da ce patiti i ponositi se svojim ocem kao i majkom... to su jedini njihovi roditelji.Svaki negativan komentar i osuda na njihov racun je za osudu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA