≫ 

Brojni Jutjuberi došli na sahranu Kike Đukić, i dečica iz osnovnih škola na groblju

Kristina je preminula u 22. godini, u Beogradu

  • 0
Kristina Đukić Kika Kristina Đukić Kika / Foto: Instagram/kikax3

Brojni Jutjuberi i domaći influenseri došli su na Lešće, kako bi se oprostili i na večni počinak ispratili drugaricu i koleginicu Kristinu Kiku Đukić.

Među njima su Andrija Jo, Ana Lazarević, Cale, Sergej Pajić, Stefan Janković, Kristijan Goldenito, Ilija Antić, Nika Ilčić, Dex Rock...

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste i grupa dečice iz osnovnih škola, koji su takođe došli na sahranu Kike Đukić.

Kako se čulo da komentarišu na groblju, ona im je bila idol i pratili su njen rad i snimke na Jutjubu i Instagramu. Deca koja su došla nisu iz istog odeljenja, već iz različitih osnovnih škola.

Podsetimo, Kika je preminula 8. decembra u 22. godini. Nekoliko dana pre sahrane porodica pokojne Kike oglasila se saopštenjem, a priložili su i nalaze obdukcije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti.

U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo. Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer Pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima.

Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i neće stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA