Nina i Georgiev održali koncert za pamćenje: Večeras na istom mestu još jedna zajednička noć

Pred punom salom "Belexpo centra" Nina Badrić i Vlado Geogriev održali su svoj prvi zajednički koncert, a dva predivna vokala dočekaće i večeras od 20 časova publiku na istom mestu

  • 2
Nina Badrić Vlado Georgijev Zajednički koncert Foto: ATA Images

Na sinoćnom koncertu prva je na binu izašla Nina Badrić koja je prenela energiju, ljubav i emociju publici koju je pozdravila sa pesmom "Rekao si":

- Vidim večeras dosta muškaraca u publici, ali verujem da su oni došli zbog Vlade, a žene zbog mene - počela je Nina koncert i onda nastavila sa svojim hitovima koji su sve podigli na noge.

Nakon Nininog bloka, publiku je pozdravio i Vlado Georgiev koji je nastavio u odličnom ritmu pevajući neke od svojih najvećih hitova.

Koncert su završili duetom "Šta to bješe ljubav" Olivera Dragojevića, a onda se Georgiev vratio na binu i otpevao još par svojih hitova.

Večeras od 20 časova na istom mestu dva divna vokala udružiće svoje talente i zajedno sa publikom pevati vanvremenske hitove.

Video: Nina Badrić stigla u Beograd

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA