≫ 

Potresni govor Kikine majke na groblju: "Tvoje krhko srce nije izdržalo pritisak ovog okrutnog sveta..."

- Nećemo dozvoliti da izbledi uspomena na tebe, živećeš u svima nama. Počivaj u miru - kazala je Nataša

  • 22
Kristina Kika Đukić, Nataša Foto: ATA Images, Instagram/kikax3

Nataša, majka pokojne Jutjuberke Kristine Kike Đukić, održala je na groblju Lešće emotivni govor posvećen svojoj voljenoj ćerki.

Pre nego što je sanduk spušten u zemlju, Nataša je u prisustvu porodice i prijatelja pročitala nekoliko tužnih rečenica.

- Tvoje krhko srce nije izdržalo pritisak ovog okrutnog sveta, punog nepravde. Bila si tako mlada, a tako zrela. Prepuna emocija. Plakala si i za druge kada oni nisu mogli, osećala svu bol... Te tvoje prelepe okice više nikada neće biti tužne, niti će pustiti ijednu suzu, a šta ćemo mi bez tebe? - rekla je neutešna Kikina majka.

- Ko će nas zabavljati, ljutiti, ali i voleti kao ti? Nikada niko neće moći da zauzme tvoje mesto, jer si ti, jednom rečju, bila dokaz da anđeli i zemljom hodaju. Nećemo dozvoliti da izbledi uspomena na tebe, živećeš u svima nama. Počivaj u miru - kazala je Nataša.

Podsetimo, Kika je preminula 8. decembra u 22. godini. 

Nekoliko dana pre sahrane porodica pokojne Kike oglasila se saopštenjem, a priložili su i nalaze obdukcije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti.

U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo. Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer Pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima.

Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i neće stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    14. decembar 2021 | 16:05

    Draga majko,tvoje reci bole i surova su istina.Imam devojku poput tvoje Kike i ona je kao dete upala u taj surovi vrtlog popularnosti javnog zivota,presekli smo to na vrhuncu ali godinama se borila sa anksioznoscu i raznim problemima .To je surov svet i nije za emotivce.Moram da priznam da nam je u jednom momentu godila popularnost i dan danas se kajem sto sam dozvolila sve to ali sam bog nam je poslao odluku protiv sunovrata.

  • Nemanja

    14. decembar 2021 | 17:51

    Da je ona bila zrela ona ovo nikada uradila ne bi,ali je bila jako jako razmazena! Posto ako bufu objavili ovaj komentar javice se hejteri koji ce rexi,kakoo mozes pa devojka je mrtva?? Daleko bilo,i ne daj Boze da si ni jednoj majci ovako nesto desi! Zao mi je mladog zivota,i nje,ali razlozi zbig kojih je doslo do ovoga su mii dubioza!! Njen najveci problem sa 21,ponavljam 21 godinom su bili komentar na jutjubu,i tik toku??????????? To sto ce joj neko od ogranicenih klinaca pretiti???? To sto nece imati dovoljan broj lajkova i pregleda!! E,da se ta majka potrudila da joj brani te bolesti,sada bi bila sa svojim detetom,da ju je ucila pametnim stvarima i terala na obrazovanje,a ne da razmislja da li ce imati sutra dovoljan broj subskrajbera!! Ovo je velika tragedija,ali za ovu tragediju hteli to mi ili ne je livno ova pokojna cura kriva!

  • Marija

    14. decembar 2021 | 17:09

    Ova devojka je bila za hospitalizaciju odvno,majci saucesce,ostale devojke pamet u glavu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA