≫ 

Fantastična promocija knjige Vesne Dedić: Voditeljka blistala u haljini sa zanosnim dekolteom

Voditeljka je plenila širokim osmehom, zadovoljna pozitivnim reakcijama na njen novi roman

  • 1
Vesna Dedić knjiga promocija knjige Foto: Telegraf.rs

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić održala je promociju nove knjige "Nisi kao on" večeras, 14. decembra, u jednom prestoničkom restoranu, a podržale su je brojne poznate ličnosti.

Vesna je blistala u elegantnoj haljini sa šljokicama, a gornji deo bio je poput korseta tako da je njen zanosni dekolte privukao veliku pažnju.

Voditeljka je plenila širokim osmehom, zadovoljna pozitivnim reakcijama na njen novi roman, a ispričala nam je šta joj je bliska prikateljica rekla nakon što je pročitala njenu novu, 13. knjigu.

- Roman je pročitala jedna od mojih najboljih prijateljica, napisala mi je poruku: “Sada sam ga pročitala i želim ponovo da ga čitam” i to je ono osnovno što sam želela da čujem. S obzirom na neke od tema u romanu očekujem da će neke reakcije biti dosta i burne, ali moja dužnost, kao savremenog pisca, da pišem o onome što se dešava - rekla je Vesna za Telegraf Jetset.

- Roman ima srećan kraj, ali ima mnogo tužnih delova. Tako je i u životu, bar to tako posmatram, kada mi se dešavaju neke loše i tužne stvari da kroz to prosto moram da prođem i sigurno će posle biti dobro. Isto tako mi de dešava kada nesto želim i ne mogu da ostavrim ili kada ne mogu da prođem kroz neka vrata, nikada ne plačem, jer znam da me iza drugih, trećih, sprat gore ili sprat dole čeka nešto još bolje - dodala je voditeljka.

Među prvima na Vesninu promocije stigle su Marina Tadić i Tijana Bogićević, kao i glumica Anja Mit, koja je otpevala numeru “Sve ljubavi moje”, koja prati roman. Iznenađenje večeri bio je dolazak voditeljkinog prijatelja, pevača Sergeja Ćetkovića.

Kako je izgledala promocija Vesninog romana “Nisi kao on” i ko je sve bio od poznatih, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Vesna Dedić nam je otkrila da li bi se pomirila sa Sanjom Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUJO

    15. decembar 2021 | 08:04

    Mislite fantastična promocija prepisanog ljubavnog ronana.Svaka voditeljka postade spisateljica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA